Thursday, 5 November 2009

_sepagi di laKe garDen_

Posted by mrs. tarmizi at 11:30 am
pepagi sbtu da kna kaco ngan 3 org bdk b'tuah tu.. da la smpai tpg kul 4 pg.. ingat nak la tdo lama skit kan... nyibuk je la bdk2 ni... dok kejut kan aku ngan bodyguard suh bgn.. ajak gi mkn... huh... gangguan btol la.. dgn malasnye bgn la jgk... siap2 kan dorg... trus bwk gi kdai maksu... mkn roti canai n nasik lomak.. da isi perut penuh2, bwk dorg gi lake garden plak.. dok kecoh ajak pi zoo.. aku mls nak msuk zoo, takde mood... so bwk je dorg main kat playground lake garden tu.. melayan la aku ngan bodyguard 4 org bdk nakal ni.. 4 org tu t'masuk aiman ye.. wajib bwk bdk ni.. klu tak mau melalak dia.. hehehe... kemain seronok lg... da lama tak main kat play ground kan.. hehehe.. ska tgk dorg hepi.. lama jgk melekat kat lake garden ni.. da tu bl ajak blk sume tak nak.. dok nak main lg.. adooiiii.. da la hr makin panas... nak umpan dorg blk, aku belikan aiskrim.. beli sorg satu.. suh abiskan sblm msuk dlm kete, klu tak tak bley ikt blk.. hehehe.. sume cpt2 abiskan aiskrim.. ingatkan pastu bley la blk.. idak jgk.. sbuk dok ajak naik itik kayuh2 yg kat tasik tu.. tak kuasa aku oooiiii... aku fobia skit ngan air ni.. hehehe.. takut tenggelam.. tkt buaya.. huhuhu.. tp sb malu nak ckp takut, siap bg mcm2 alasan lg.. hehehe... cover line beb.. malu r kalo pecah rahsia dpn anak2.. kuangkuangkuang... pujuk punya pujuk, akhirnya berjaya jgk blk ke umah.. fuuuuhhh.. lega... hehehe.. next time ye anak2 ku.. sabooooo...





budak gemuks yg bdn je besar, tp penakut nak naik sume mainan yg ada kat cni.. huh... wat malu je.. naik gelongsor pun tkt ke... hehehe...

muka apit yg kna cakau ngan aiman.. byk lg.. smpai lubang2 la muka anak aku ni haaa.. sian dia.. sabo ye dik...

akhirnya... hehee.. ralit je dok mkn aiskrim.. nikmat ooooo...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner