Monday, 30 November 2009

Pasangan Sehati Segila

Posted by mrs. tarmizi at 11:04 am
korg pnah tak jumpa psgan yg mcm ni?? psgan yg sm2 gile, sm2 busuk aty, sm2 buruk perangai, sm2 krg ajar... tp sm2 rs diri msg2 bgs, diri msg2 yg btol... bgs sgt!!!!!!!!... klu korg jmpa nak watpe ek?? aku ni da rs nak meletup da.. gunung berapi rs da nak kuar2 sgt da... tp sb pk kan beberapa perkara, aku tahan.. aku sabo.. tak pnah aku jmpa pmpn yg sgp khianat kaum dia sndiri.. pmpn ke tu ek?? betina kut... huh... hr ni korg wat kat aku.. korg kt aku pengemis.. ko ckp aku tak pndai jg laki, tak pndai jg r.tga.. ko gelak2 kan aku.. ko lekeh2 kan aku.. fine!!!!!! stu hr nti, ko trima pe yg ko da wat kat aku.. lg truk blsan utk korg... tak pnah aku jmpa manusia yg mcm 2 org ni.. mmg setannnnn!!!! sdap je mulut ko b'ckp kan.. ko yakin r.tga ko hepi mcm skrg smpai bl2?? yakin sgt?? klu ngan jantan yg mcm haprak tu, ko jgn la t'lalu yakin.. hr ni dia wat kat aku, tak mustahil akn datang dia wat kat ko plak.. ko rs ko da b'jaya ubh dia jd baik?? ms dia ngan aku dlu, aku ajar dia jd jahat ke?? ha bangang??? aku ke yg ajar dia b'zina?? aku ke yg ajar dia jd kaki pmpn?? aku ke yg ajar dia pukul bini??? aku ke yg jahat?? duit aku yg abis beribu2 kat dia tu aku jgk ke yg ajar?? snang kan bl b'cakap.. seronok kan bl ketawakan org.. bl dpt lekeh2 kan org.. korg gelak2 kan anak2 aku.. betapa krg ajar nye korg.. bangga kan?? sejahat2 aku, aku msh ada perikemanusiaan lg... klu aku aty perut mcm korg, mmg da lama korg ni aku cincang2...



aku ke yg tak pndai jg laki?? skt kepala aku pk bl betina tu ckp aku ni tak pndai jg laki, tak pndai jg r.tga... rumah aku b'sepah2??? sapa yg sepahkan?? laki kesayangan ko tu la kan.. korg msuk umah aku, wat maksiat dlm umah tu, pastu kecoh2 umah sepah plak kan?? mmg sial la korg ni... nape la ada manusia mcm korg ni?? ko kate ko da abis baik ngan aku?? ye ke?? oooiii betina, baik mana la ko ni... puji diri sndiri.. bangang ke hapa... baik sgt la kan.. smpai laki org pun ko amik.. mmg la ms ko kawen ngan jantan tu dia bkn laki sapa2.. aku pun bley ckp, ms aku kawen ngan dia, dia tu duda.. ko sdar ke tak jantan tu menipu?? terang2 dpn mata ko.. ko nak bela dia lg kan.. up to u la.. aku da ckp elok2 ngan ko.. nak setle sume cr yg plg elok... ko maki2 aku kan.. hmmm.. bgs... beradab btol la ko... very the sopan santun.. tak slh laki ko pilih ko.. sejuk mata dia mandang ko kan... jg ek laki ko tu elok2.. tatang dia ye... kang melimpah pyh plak ko.. kelam kbt nti.. hahaha.. sesedap rs je mulut tu mencaci org.. confident sgt da awk tu bhagia smpai ke mampus... dunia ni bulat ye cik kak.. mcm roda.. hr ni hr aku.. hr ni korg kna kan aku.. hr ni korg gelak2 kan aku.. esok, lusa sapa tau kan?? aku yakin, korg trima pe yg korg wat kat anak2 aku... pe yg korg wat kat aku, it's ok.. aku trima.. tp pe yg korg wat kat anak2 aku, aku takkan maafkan smpai bl2.. aku tak halal kan duit2 yg spatutnya utk anak2 aku tu.. tak berkat rezeki korg.. weiii betina, stu hr nti klu ko tu tak mandul ko akan dpt anak jgk kan.. ko sgp tgk bpk pd anak2 ko tu wat mcm ni kat anak2 ko?? sgp?? wat anak, pstu tgl.. pstu ngan snang nye ckp, tak nak amik tau da psl anak2.. waaaahhh.. snang kan hdp jd jantan mcm tu.. wat anak, pastu blah... aku pun nak jd jantan la klu mcm tu... takde tggjwb.. bpk ayam pun tau jg anak dia tau... tak tgl kan anak dia mcm tu je... layak ke pgl manusia klu perangai cenggitu?? ko tak hargai nikmat Allah bg kat ko.. anak tu stu nikmat tau... rezeki... ko buang dorg mcm tu je kan.. eeeeeeeeeee.. takde panggilan la yg sesuai utk manusia yg mcm ko... binatang pun jg anak2 dia elok2.. ko???

ikt aty byk lg ayat2 yg tak sepatutnya kuar, kuar jgk kat blog aku ni nti... kang korg ckp mulut aku ni takde insuran plak kan.. aku da cover lama da ni... hehhee.. tak tahan sgt da ni.. ikt aty nak carut2 je.. huhuhu... ko pgl aku jalang?? bangsat?? pgl je la.. slgi larat nak pgl, pgl je.. ko keturunan baik2 kan.. sb tu dpt laki yg bbbbaiiikk gitu... aku tak heran takde laki pun, drp b'laki jantan yg bengong mcm tu... sia2 hdp aku 8 thn ngan dia.. ko suh aku redha n trima sume tu as ujian dlm hdp aku kan.. yup... aku redha.. tp aku tak redha bl dia wat anak2 aku mcm tu.. buang mcm tu je... shit la... darah daging dia tu... snang2 je buang kan.. tak amik tau konon... bangang btol.. eeeeeeeeeeeeeeeeeee... geram aku... nape la ada laki2 yg biadap mcm ko??? tak tau la nak ckp pe lg... mcm2 rs nak kuar dr mulut aku ni... tp bl pk2, org2 mcm ni maki la mcm mana pun, dorg wat tuli je kan.. wat bodo je.. sb da mmg bodo... klu org b'akal, skolah, tak wat bnda2 mcm ni... ni tak, Allah da bg akal, guna utk lain... pe punya bodo la... pnat la bebel kat org2 yg mcm ni... nti klu aku rs nak bebel lg, aku wat entry lain plak ye... kepala pening sb tahan marah ngan langau2 gile 2 ekor tu... secocok la korg dua org... sm2 gile.. sm2 mkn ubt.. hahaha... ooopppsss.. lupa.. that rubbish bgtau aku smlm, yg hubby kesyangan dia tu, ikhlas syg dia.. benci ngan aku... hahahhaa.. ikhlas sgt ke?? musykil aku bl jantan tu btol2 ikhlas syg ngan sorg pmpn... mcm mimpi je hahahaha.. dia benci ngan aku pun ada aku kisah ke?? tak heran la weiii... sorg benci ngan aku, 100 org benci ngan dia... sorg sumpah seranah aku, 1000 org sumpah seranah dia... then dia bgtau aku, rmai kwn2 dia stu ofis ngan aku... sume kwn2 dia tu tak ska ngan aku.. wwwooowww!! cite bru ni.. interesting jgk kan... bgs la klu kwn2 ko sume tak ska ngan aku.. ada aku kisah ke?? aku tak knal dorg, yg dorg kecoh2 tak ska kat aku nape?? aku kaco life dorg ke?? kaco laki dorg ke?? tak kan?? so blah la.. jgn smpai aku lempang muka kwn2 ko... kwn2 ko pun gile mcm ko jgk kut... dok tak dok nak benci kat aku.. ada aku mtk beras ngan korg ke?? siap ckp aku ni ada mslh attitude lg.. sb tu rmai tak ska ngan aku.. really?? that's good.. aku ke yg b'mslh tu?? bkn laki ko?? smpai kna buang keje bagai... hhhaaaa??? ckp tu suluh la diri sndiri dlu.. jgn ckp kat org, pastu kna kat muka sndiri.... ko blm knal jantan tu... skrg ko tatang dia, nti ko pun dia sepak mcm mana dia sepak aku... just wait n see... ingat... hdp ni mcm roda... hr ni hr aku, sok hr ko!!!



dia kt aku ni tak laku... sb tu t'hegeh2 msg cri laki dia.. hellloo.. please la.. aku cri laki ko sb nak hak anak2 aku.. bkn sb aku gile kat dia.. meroyan pe?? hahhaha.. hmmm.. dia siap ckp aku ni meroyan tau.. laki dia la yg ckp kat dia tu, yg aku ni meroyan.. yeee.. mmg aku meroyan.. sb ko la aku meroyan jantan oooiiii.. silap2 jmpa ko, lg giler meroyan aku ni... da wat mcm2 hal, blah mcm tu je kan.. snang hidup ko...


ada lg2.... dia pesan ngan aku... suh aku jg mizi aku tu.. hahahah.. ttttqqq sssoooo mmuucchh... of course aku jg dia... coz aku dpt yg t'bbbbaaaiiikk dr yg dlu... ko jgk yg ckp kan, mgkn ada hikmah di sebalik sume ni.. yes.. aku da dpt... MIZI la hikmah tu... adiah yg sssggtt b'nilai... aku akn jg dia.. akn jg r.tga aku if ada jodoh aku ngan dia... don't wory, aku tak kaco laki ko... n aku bkn gile tb2 nak gi kaco life org klu org tu tak wat hal ngan aku... waras lg ok??? lain la korg tu.. da mmg tentu2 gile... tak psl2 org yg normal t'babit skali gile mcm korg... aku akn jg r.tga aku, kemas umah aku... tima kasih ye bg nasihat mcm tu.. bgs ko ni.. ptt la jantan tu ikhlas syg ko.. hehehe.. ko da ubh dia jd baik kan??? congrats.. well done!!! huhuhu... kt tgk smpai bl dia nak baik tu... aku doa2 umur aku pjg, umur anak2 aku pun pjg.. sb nak tgk dia.. nak tgk life dia... nak tgk dia btol2 da b'ubh ke tak... that betina ckp aku ni susah manjang sb aku ni tak dpt restu org tua aku.. dia dpt restu yg melimpah2 dr mak pak dia... gggooooddd sgt2.. ko tau nape mak pak ko restu ko?? sb dorg tak tau perangai bangsat laki ko tu.. cb klu dorg tau.. nak ke dorg bg restu?? hhmmmm??? pk la sndiri ye... ko sbenarnya kan, tipu diri ko sndiri... nak sdapkan aty ko sndiri.. pdhal ko tkt sbenarnya nak face bnda2 yg akn jd dlm hdp ko nti... huh!!!


one more thing, dia suh aku cri laki2 yg nama abdullah... so tak pyh la anak2 aku tu bin @ bintikan jantan tu lg.. yesss... klu la bley kan, mmmmmmmgggg aku nak sssggggttt2.. lg bgs kan bin @ bintikan abdullah.. tp hukum kt tak bley, so tak bley la dear... sori la ye... nak tak nak kna la jgk pinjamkan bin @ bintikan laki ko tu utk anak2 aku.. pjm ek??? ke nak aku byr jgk sb pjmkan bin @ binti tu?? pe punya sial la laki ko tu?? tak pnah aku jmpa bpk yg mcm tu... klu pmpn kt pgl jalang, klu laki2 yg perangai mcm tu kt nak pgl pe ek?? nti nak beli dictionary la.. nak cri words yg sesuai utk jantan yg mcm tu... klu bley, aku pun tak hingin nak bin @ bintikan ko la... tak pyh bin lg bgs... i'll make sure ko byr sume2 yg ko wat kat aku n anak2 aku... bkn byr ngan duit, tp ngan blsn yg ko akan ingat smpai ko mampus!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... geram sgt2... #@3@#*&^%$.. haaaa.. amik ko.. sume kuar da... hahaha..


ingat!!! aku tak kaco org slgi org tak wat gile ngan aku... aku tak gile slgi org tak wat kaco dlm hdp aku.. korg yg wat taik ngan aku, pastu blah mcm tu je... ko pk ko punya pening kepala je... ko pk nak jg family ko je.. ko nak aku bg chance kat jantan tu utk dia hdp hepi?? no...no...no..no.. and NO!!! klu skrg dia t'lepas pun, tu da kira untung la nasib dia... but akan dtg, blm tentu dia akan hepi... family ko, ko nak jg sgt... abis aku ni tak reti nak jg family aku?? tak reti nak hepikan family aku?? bodo!!! pentingkan diri sndiri.. jgn hrp korg sefamily bley hdp bahagia, hdp hepi 4ever n never die gitu bl korg da wat hdp org lain kucar-kacir, porak peranda, bg beban dlm hdp org... korg takkan dpt... maybe now korg hepi, tp nti korg trima la... ok!!! ingat!!! klu bkn aku yg wat hdp korg susah, akn ada org lain yg akan wat hdp korg susah... again, hidup ni mcm roda... pusing la mcm mana pun, one day korg akan dpt... what u give, u'll get it back.. klu baik yg korg bg, baik la korg trima.. tp klu taik yg korg bg, lmbt laun tu la yg korg trima nti.. bhagian aku, mmg aku da trima.. tu bhgian utk dosa2 yg aku wat.. bhgian korg, tgu je la... pe yg korg wat kat aku tak seberapa sgt, tp pe yg korg wat kat anak2 aku tu la yg plg dahsyat... takde aty perut...


pjg la aku bebel hr ni... penat sudah... smbung lain kali ye... abis hlg mood raya aku.. sb 2 langau ni la... kecoh!!! nak hdp snang pas da wat hdp org lain susah... boodddooo!!

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner