Sunday, 22 November 2009

jusco balakong

Posted by mrs. tarmizi at 12:20 pm
smlm gi jusco balakong.. cri exercise books utk anak2.. kang ada yg asyik main je cuti2 skolah ni.. melilau merata2 la bdk2 tu klu takde keje2 yg kna wat.. kang msuk sesi skolah bru, ada yg b'karat otak tu.. hehehe.. kul 5 bru gerak gi jusco.. ekceli pg tu kna dtg ofis.. OT.. tp sb bdn da tak larat sgt2, bgn pg2 tu bdn panas sesangat.. demam blk.. huhuhu... sedey btol la bl asyik dmam je.. nape la ngan aku ni.. every month wajib kna demam.. bru nak recover, dmam blk.. pnat da asyik dmam je.. tp nak wat mcm mana kan.. ujian la tu.. sabar je la..
kul 4 bodyguard abis OT, trus dia dtg pick up aku kat umah.. tgu aku siap b'bagai, kul 5 jgk la bru gerak.. smpai je sna, trus gi food court.. cri mkn dlu.. sb dr pg smpai la ptg tu mmg tak msuk apa2 pun dlm perut aku.. lapo gile... mkn yee mee with 2 bj telur.. wajib 2 cenggitu ye tp kali aku mkn yee mee.. org lain sebiji je, tp aku extra sebiji lg... hehehe... pstu bru gi cri buku bdk2.. kdai yg ada dlm tu pun popular je kan.. ok jgk popular ni.. menarik buku2 dia.. mcm nak amik sume je.. nsib baik bodyguard ada, dia tapis2 dlu mana yg penting.. hehehe... klu ikt aku, sume aku nak borong.. hahaha... byk jgk la borong buku2 tu.. aku beli utk sume, kakak, angah, adik & aiman.. harus beli jgk utk aiman ni.. kang ada yg berebut plak.. hehehe... skrg ni nak beli pe pun, msti kna beli lbh.. for aiman & irfan.. huhu.. da b'tmbh2 anak2 aku kan.. takpe2.. i'm hepi bl tgk dorg hepi... keje pun utk dorg jgk, bkn utk org lain kan..

abis beli buku2, gi tgk wayang.. ingatkan nak tgk 2012.. FULL la plak.. menci tau.. nak tgk SENARIO pun FULL jgk.. eee.. hampeh btol... last2 tgk PISAU CUKUR.. for the second time.. hehehe.. layan je la.. sb cite tu mmg best pun.. tak bosan... hehehe..

da selesai tgk wayang, gi mkn mlm plak.. hahah.. asyik mkn je ek??? ingat nak mkn mc'd, tp tb2 t'pandang la plak RENDANG OPAH.. mcm nak try je kan.. bodyguard aku amik laksam, aku plak set nasik with ayam msk lemak cili padi... dlm otak ni da b'angan2 msti best giler ayam lemak dia.. favourite aku nih... msti pedas, kuah pekat, b'asap2 lg... fuuuhhhh.. meleleh air liur ni.. tp bl smpai, skali rasa.. mak aiiihhh.. mcm hampeh.. tak seeeeedddddaaaaapppp lgsg3.. mmg tak sdap.. aku smpai nak muntah2 je.. punya la tak sedap nye kan.. frust giler.. aku mkn 3 suap je.. pstu tolak pinggan ke tepi.. menci tau.. da la tak sedap, mahal plak tu.. huh... nyampah aku.. ni la first and last time aku msuk kdai tu.. pangkah trus.. huhuhu...

kul 10 trus blk umah, siap2.. tdo trus... penat.. zzzzzzzzzzzzzzzzzz.........


decoration yg ada dlm rest. rendang opah tu.. decoration sume cntik2, tp mkanan tak best lgsg.. hehehe...

laksam bodyguard aku.. nmpak best kan.. tp tak best lgsg...




set nasik aku.. nampak menyelerakan.. tp realitinya tak sdap lgsg2.. mmg tak best la.. tak reti nak ckp mcm mana tahap tak best dia tu.. hahaha...

exercise books utk my kids.. amik ko... smpai t'muntah la korg wat exercise ni.. hahah.. pedulik la... mmg aku paksa je dorg wat.. kejam btol umi korg ni kan.. hahaha...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner