Thursday, 5 November 2009

_HepI_

Posted by mrs. tarmizi at 4:47 pm
i'm hepi today... huhuhu... mood ada baik skit hr ni.. kakakakaka... so langau2 kat luar sna, ko ingat ko da knakan aku, aku down ke??? sori ye... aku down kejap je... pas tdo aura aku da dtg blk... hahahaha... so, td pg2 aku ngan semangatnya bgn, mandi, siap2 dtg ofis.. with aty yg sgt gumbira.. no reason nape tb2 gumbira.. wpun mlm smlm beria2 nangis ngadu kat my bodyguard kan.. tp tb2 pg ni bley plak hepi sehepi2 nye.... hahaha.. gila ke aku??? no...no..no... mgkn Allah dgr & makbulkan doa aku smlm.. Dia bg aku hepi hr ni.. tak tau sok lusa, dtg lg ujian yg lain.. hopefully not... for u langau2 yg tak reti2 penat tu, udah2 la tu.. bwk2 la insaf skit.. korg nak tongkat dunia ke??? tak abis2 nak aniaya org ni pehal?? aku tak kaco ko, ko jgn kaco aku.. ok??? aku tak tuntut kat cni, tp kat akhirat sok, mmg aku tak lepaskan korg... kt jmpa kat sna nti... see u di sna.. huhuhu..



aku hepi ngan hdp aku skrg... hepi ngan anak2 aku.. aku ada sume yg sblm ni aku takde.. tu la antara hikmah yg Allah berikan utk aku dan anak2... mmg aku slalu di uji.. tp aku ingatkan diri aku, Allah tak akan uji makhluknya di luar kemampuan org tu.. Dia tahu sejauh mana kekuatan aku utk trima sume ujian2 Dia... hrp2 aku bley bersabar dan trus bersabar.. nangis mmg confirm la aku nangis.. marah mmg la aku marah.. tp blm smpai tahap nak penerajang @ nak aniaya org.. insyaAllah tak akan.. biarlah Allah yg bls sume tu.. bg aku, aku trima sume ni sbg balasan dosa2 aku yg dlu.. aku kna redha.. doakan aku trus kuat ngadap sume ni.. tak tau smpai bl.. mgkn smpai aku tutup mata nti.. mgkn... yg pntg sesusah mana pun aku, asalkan anak2 aku ada dgn aku... dorg la penguat semangat aku... biarlah hlg yg lain, tp bkn 3 org jantung aty aku tu.. nadi aku..

anak2 umi, umi syg sgt2 kat korg... umi janji, umi akan sediakan yg terbaik utk anak2 umi.. biar la org nak kata pe pun.. biarla org nak fitnah pe pun.. asalkan anak2 umi tak susah, tak rasa kekurangan.. i love u all ssssoooooooooooo mmmmmmuuuuuuuccccchhhh...



akak oooiii nape la serabai sgt awk ni.. botakkan rambut tu bru tau..hehehe.. wat plak muka mcm tu.. b'tuah btol la.. tak sssuuukkkkaaa... apit mmg confirm la posing caannntiikkk punye.. hehehe.. angah stay cool.. huhuhu..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner