Sunday, 22 November 2009

hajar's besday

Posted by mrs. tarmizi at 12:58 pm
msh bln november kan?? hehehe.. lmbt wat entry ni.. bz sesangat.. tak smpat nak wat.. takpe la kan.. asalkan still bln november.. hahaha..

11/11/2009 hajar's besday... we suppose celebrate besday dia on that day, tp ada b'brapa mslh yg tak dpt dielakkan.. so, kami (aku, fida & my bodyguard) wat surprise kat dia keesokkan hr nya.. ktorg tak wat pe pun.. just beli kfc, 2 slices secret recipe... gj kan lmbt lg.. so budget la tu... hehehe... tapau siap2 pstu trus gi umah dia.. dia tak tau pun ktorg nak dtg umah dia.. siap komplot ngan esron lg.. hehehe.. nsib baik m'jadi... dia pun t'kejut sb ktorg tb2 je dtg.. dia da siap2 nak kuar gi mydin, last2 tak jd la gi.. hahaha.. sian hajar...

for hajar, ni je la yg ktorg dpt wat for your besday.. no budget besar2.. poket tak tebal la bln ni.. hahaha... we wish you, SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI, SIHAT2 SNTIASA..
tak lama lg nak jd ibu da bdk sorg ni.. hehehe... congrats... we wish u all the best... we love u very much..

esron.. yg tak pasai2 t'babit skali dlm keje2 jahat ni... hahaha..



one of our tok dalang.. hahaha...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner