Monday, 23 November 2009

DOWN

Posted by mrs. tarmizi at 12:00 pm

tak tau nape suddenly aku rs mcm down sgt2... down bl ngenangkan bnda2 yg jd kat aku dlu... nape ye?? nape tb2?? aku ingat aku da kuat, aku da bley lupa sume2 yg jd dlu... tp aku slh la... aku tak bley nak lupa sume2 tu ngan cpt... nape aku msti ingat lg kat jantan tu????? bodo!!! tensen aku cenggini.. nape aku kna ingat blk pe yg dia da wat kat aku?? nape??? nape??? nape?? nape aku kna down bl ingat blk psl dia?? nape aku tak leh lupa lg sume2 tu.. tlg la.... aku nak lupa sume2 tu.. klu la ada teknologi yg bley kuarkan otak aku ni, then cuci2 smpai aku bley lupakan sume tu, best nye kan.. hahaha.. gila da aku ni.. huhuhu... seriously, aku tak bley... tlg la kuat.. for your kids, lily...

ya Allah, berikanlah aku kekuatan tu... lupakan la aku psl jantan tu... hlgkan la dia dr ingatan aku smpai bl2.. jgn lg ada nama dia dlm hdp aku dan anak2... jgnla Kau temukan aku dgn jantan ni lg.. smpai mati skali pun.. smpai bl2... tolong la ya Allah... aku nak dorg dpt balasan atas pe yg da dorg wat kat aku ngan anak2... aku nak dorg rasa.. aku nak tgk sgt2... aku nak dorg byr blk atas pe yg dorg da wat kat aku ngan anak2 aku... hr ni korg bley gelak ketawa, b'suka ria kan??? satu hr nti, korg akan trima blk pe yg korg wat... korg akan nangis lbh teruk dr aku nangis.. tu doa aku... aku pastikan sume tu jd...

AKU SAKIT HATI YG AMAT2 SGT... SSSAANNGGGAAATTT....

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner