Monday, 5 October 2009

raya lg...

Posted by mrs. tarmizi at 1:03 pm
jumaat, raya ke-6 aku n my kids gi lumut.. anak2 aku da kecoh nak gi beraya kat manjung.. nak tgk skolah lama dorg... hmm.. ikt kan je la.. ktorg gerak kul 10 pg, smpai sna dlm kul 11.30 cenggitu... trus gi umah kwn aku, yg ngajar stu skolah dlu.. dpt jmpa membe lama harus la b'gosip sakan kan.. punya smbang smpai tak ingat.. anak2 aku da gelisah dok ajak pi beraya umah lain plak.. adoiii.. kaco daun btol.. hehehe..

hr tu ada la dlm 5 umah yg ktorg gi beraya.. fuhhh.. letih ooo... anak2 aku pun otw blk tu da tdo2 dlm kete... sunyi je aku drive sorg2... smpai tpg dlm kul 9 cenggitu.. pas mandi sume, ktorg operasi bkak sampul duit raya... hahaha.. duit raya anak2 aku la.. tak smpat nak snap gambo.. dorg xcited sgt.. byk ooooo duit raya dorg.. rs mcm nak kenen2 je duit rya dorg tu.. tp si kakak awal2 lg da sound.. umi, duit raya ni umi msuk dlm tabung haji kakak tau.. hmmm... yo la kakak oiii.. umi msukkan.. don't wory ye.. hehehe.. ingatkan nak wat duit tol n minyak blk ke cni.. hahaha.. jahat btol umi dorg ni....



ni ms otw ke lumut.. sume sbuk nak b'gaya ngan spec hitam tu.. huh.. sabo je la ngan dorg ni.. aku skali kna paksa pkai.. hmmm..





2 comments:

Anonymous said...

gambo umi pakai spek nyer mane? huhuhu

liliy's on 05 October, 2009 said...

hehehe.. yg tu tak leh.. rahsia besar tu.. kakakakak

 

Template Design By:
SkinCorner