Monday, 5 October 2009

cite raye...

Posted by mrs. tarmizi at 11:57 am
raya da nak abis da kan.. tp aku bru nak b'cite.. hehehe.. takde mood nak update blog.. ni pun gagahkan jgk, sb ada sorg mamat tu dok bsg2 nape aku tak update blog.. huh.. kecoh btol la dia.. hehehe.. anyway thanks jgk la kat dia sb slalu bkak blog aku yg tak seberapa ni.. dia kt tp2 hr dia bkak blog aku.. dr situ dia tau pe cite2 t'baru psl aku.. hehehe.. vangga oooo... bkn my bodyguard.. tp org lain.. mmg pengunjung setia blog aku.. thanks...
takde yg menarik pun raya thn ni.. so boring.. tak best sgt2.. tak tau nape.. mgkn sb this is the first year aku beraya ngan anak2 aku je.. wpun aku dok kecoh2 tak heran pun takde langau tu, but a little bit terasa jgk la.. terasa something missing.. pstu ngan bodyguard aku yg beraya nun jauh di sna... ngan takleh nak col @ msg dia.. lg la hangin je.. rs mcm tak nak beraya sesangat.. anak2 aku mcm biasa.. ke hulu ke hilir mengutip duit raya.. bg umi dia kayo.. hahaha..

pg raya mcm biasa, mak n abh gi solat raya.. aku tak dpt nak gi.. 3 org askar aku tu takde org nak jg.. siap2 kan dorg, bg mkn. pastu jenuh pujuk suh tgu opah ngan tokwan dorg blk.. dok kecoh nak kuar beraya.. aku ckp slgi tokwan ngan opah tak blk, tak leh kuar.. kna salam, beraya ngan tokwan n opah dlu.. bru bleh gi beraya umah org lain.. tu yg muncung je gambo2 dorg.. poyo je msg2.. jenuh pujuk nak tangkap gambo tu.. tmbh2 si angah.. muka tak bley tahan.. rs nak lempang2 je...

mak n abh da blk, ktorg pun b'salam2 la.. bg duit raya msg2.. pstu b'gambo skit2.. si kakak n angah, pas je b'salam ngan opah n tokwan trus hilang.. tak smpat nak tgkp gambo ramai2.. geram btol la...
pstu aku bwk mak n adik2 gi kubur tok aku.. pas blk kubur trus gi umah makngah, maklong n tokjang.. tu je umah yg aku beraya.. ptg nye bru follow abh aku blk kpg dia.. tu je.. adk2 aku jenuh la ajak aku gi beraya lg.. aku da takmo.. no mood... sedey raya ni.. don't know why.. hehehe... tp yg pnting, anak2 aku tetap hepi... ckup la klu dorg hepi.. aku no hal.. da tua da.. hehehe...

sehari sblm raya.. gi shopping kat tesco... smpat lg posing tu.. hehehe...

aiman... ms ni tgh fitting sume2 bju raya.. dia da try2, tak nak bkak plak.. sabo je la...

3 kids... tgk muka angah.. muka bengang sb tak leh kuar beraya lg.. hehehe..



penutup.. gambar aku ngan family.. tp tak ckup korum.. anak2 aku yg 2 org da hlg.. gi beraya.. tak sabo2..

1 comments:

Anonymous said...

perghhh...suma pakat mak datin......hehehehe..........

 

Template Design By:
SkinCorner