Tuesday, 1 September 2009

shoPpinG jomm....

Posted by mrs. tarmizi at 2:15 pm
hehehe... korg da shopping raya ke??? aku da shopping da... dr bln 6 hr tu lg... hahaha... xcited nak raya kan... huhuhu... bkn xcited, tp aku beli skit2... for my kids je pun... aku ni poket sesorg je... so kna la beli skit2... nak beli sume skali harung... tak mampu oiiii...
weekend last week aku gi shopping lg... tmbh skit2 lg... for my kids jgk... oso for my parents n mek & ayah... gi cri kat jln TAR & SOGO... gile weeehhh... ramai sgh2... parking susah btol nak dpt... jenuh la pusing2... dkat sejam lbh jgk la pusing2 cri parking... panas je aty ni.... hehehe... tp sabo... kan posa ni... last2 ktorg gi cri parking kat Semua House... alhamdulillah dpt jgk... so, menapak la satu jln TAR tu smpai ke SOGO... letih ooiii...
best shopping.... hehehe... bab merabih kan duit serah kat aku la kan... hahaha... dkat RM400 jgk la shopping hr tu... tp sume utk anak2, mak abah n mek ayah... utk ktorg 2 org takdo pun... takpe... yg pnting utk org2 yg kami syg... nak bg lbh2 takdo... ni je yg mampu... n hopefully dorg ska...

yg meriah skali kakak la kan... da 6 pasang bju dia... tu blm t'masuk bju kurung lg... aku ni gila skit bl tgk bju bdk2 pmpn... nsb baik sorg je anak pmpn... hehehe... takpe2... klu lawo pun anak aku jgk kan... hahaha... ska sgt2 bl dpt sediakan sume2 ni utk my kids... ska tgk dorg hepi...

so, utk langau yg ska sgt kaco hdp aku ni... tlg phm skit ek!!! aku bley hdp sndiri... aku bley bela anak2 aku... without YOU!!!!!!!!!!... our life lg hepi.... lg mewah... bkn aku nak show off, but it's true... anak2 aku bley dpt pe yg dorg nak... aku pun bley beli pe yg aku nak... aku puas aty... so, tak perlu la ko nak kecoh2 kan... tak bg pun takpe... ada je rezeki anak2 aku... so, don't kaco2 aku lg... bley berambus!!!!!!! aku hepi ngan anak2 aku skrg... jgn nak sbuk2... jgn nak skt kan aty aku lg... without u pun ktorg bley hdp... Allah tu ada... rezeki Allah ada kat mana2... klu stakat msg, pastu nak maki2 aku, nak ugut2 aku, nak sktkan aty aku... bley berambus la... jgn buang masa ko... aku pun takde masa nak layan...
hdp aku skrg utk anak2... pe yg lps2 sume tu ujian utk aku... aku redha... mgkn tu bhgian utk aku... tp yg aku pasti dan yakin, ada hikmah sume ni... mgkn bkn utk aku, tp utk anak2... aku pun da jmpa ngan org yg plg baik skaliiii.... org yg mmg btol2 ikhlas sygkan aku n anak2... wpun anak2 tu bkn dr darah daging dia sndiri, tp lbh dr tu dia jg anak2 aku... tak b'kira duit ringgit, tenaga... even ngan adk b'adk aku pun dia tak penah nak b'kira... aku b'syukur sgt2 jmpa ngan dia... dan hrp sgt2 kami kekal smpai akhir hayat... hrp sgt2 pe yg kami rancang, m'jadi... pe yg kami angan2 kan t'makbul... dan yg penting, pe yg ktorg rancang, yg ktorg wat slama ni utk anak2... sumenya utk kesenangan, keselesaan dorg... insyaAllah... hopefully sume nye selamat...

hehehe... jiwang plak kan... huhuhu... tp seriously, aku syukur sgt2 jmpa dia... for u.... thanks so much... thanks sb slalu bg support kat li... thanks sb slalu ada bl li sedey... thanks jgk sb wat anak2 hepi... thanks jgk sb jd kwn yg bley share everything... thanks, thanks & thanks... love u laa.... hehehehe... aku hepi ngan dia... hepi sgt2...

bju utk angah, apit & aiman... BEN 10... ska la dorg nti...

sampin utk apit & aiman... angah punya da ada... comel je kan... hehehe...


tudung utk mak n mek... for mak aku beli tudung dato' siti tu... mek tdung bawal je... tkt nti dia tak pkai plak klu beli tdung siti tu... mak aku tu kan ala2 mak datin skit... hehehe.. anak dia je yg kampungan skit... hahaha...

t-shirt for abah n ayah... cntik kan... suka warna dia... very the lembut... mahal seiii bju ni... tp pas diskaun, murah giler... hahaha... tgu diskaun bru beli... hampeh je kan...

haaa.. yg ni utk princess aku yg sorg tu... cntik kan??? kan??? suke r... first nak amik 1 je... tp bl tgk sume cntik2, haaa ko 4 trus aku amik... tu pun jenuh la my bodyguard dok plh2 mana yg ptt amik... klu takde dia mmg lg byk aku amik... siyes... mmg cntik giler... kain dia pun ok... sejuk je... siap ckp kat bodyguard aku, nti kt dtg lg ek.. nak bli lg utk kakak... hehehe...

tu sajo la yg ktorg shopping hr tu... insyaAllah ada rezeki shopping lg... utk umi takdo lg ni... tak aci tauuu!!!!!!!!!! bodyguard!!!! hehehe... wat2 lupa plak ek....

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner