Sunday, 6 September 2009

kepOcHi

Posted by mrs. tarmizi at 1:00 pm

bengang2... bengang tahap gaban da ni... bodo btol la langau2 ni.. aku ingatkan ada sekor dua je langau yg kepochi psl aku... rupanya byk... adddooiii... pehal korg ni??? klu berani sgt face to face la ngan aku... yg korg gi cite psl personal aku kat org lain tu nape??? smpai bos aku pun korg nak gi cite psl aku ke??? bodo btol la... baik korg gi byr kat Metro ke, utusan ke... wat stu column utk aku je... kat situ cite sume.. kan lg snang.... satu dunia tau psl aku... letak no phone aku skali kat situ... snang skit org nak b'soal jwb ngan aku... BODO r... aku ada boyfriend ke takde ke apa mslh ngan korg??? ada aku amik laki ko ke??? don't wory la.. aku tak kan amik laki org... never ok??? aku tak kaco r.tga org... tu bkn aku... yg korg sbuk2 sgt2 aku ada boyfriend ke tak tu nape?? ska aty mak bpk aku la... mak bpk aku pun tak kisah tau aku ada boyfriend ke tak... yg korg sbuk sgt2 ni nape?? da takde keje ke??? takpe2... nti aku wat stu banner besar2, aku letak kat lobi ofis ni ek... korg tgk btol2 sapa pakwe aku tu... haaaa... puas aty??? nti aku wat wording kat banner tu 'JANDA LILY ZAHARINA BINTI OSMAN NOW OFFICIALLY COUPLE WITH EN TARMIZI BIN FAUZI'... ok??? puas aty??? tlg la oooiiii.... mind your own business la... jgn la kepochi sgt... skt jiwa aku tau... da la wat cite mcm2... pstu gi cite kat org2 yg tak sepatutnya ko gi cite... be professional la weeeeiiii... mcm bdk2 la korg ni... sedey aku la ngan cite2 mcm ni... please la... aku tak kaco korg, so pls jgn kaco hidup aku... aku nak tau sgt2 sapa la langau2 ni... berani cite blakang je... dtg la dpn2... tgk ko dpt pe nti... mslh sgt ke aku yg janda ni nak kawan ngan sapa pun... ska aty aku la nak kawan ngan sapa as long as org tu bkn hak sapa2... he's still teruna ok??? bkn laki org... bkn boyfriend org... aku tak kaco hak org... kut ye pun nak gi cite psl aku... gi la cite kat org lain... jgn smpai bos aku pun korg nak cite... malu la oooiiii.. rasa nak sepak2 je org mcm ni... budussss!!!!!!!! budusss!!!!!!!!!...

to langau2 ni... tgu thn dpn.. aku jmput korg mkn nasik minyak aku... ms tu bru puas aty korg kut.. bru nak zip mulut korg ms tu kan... mcm org tak b'tamadun... sbuk nak jg hal tepi kain org... hal sndiri pun tak btol... eeeeeeeeeeeeee... geram aku... nak terajang2 je la... abis sabo da ni...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner