Monday, 24 August 2009

..RaMadHaN..

Posted by mrs. tarmizi at 10:57 am
hehehe... rasanya tak t'lambat lg kan aku nak wish korg sume 'SELAMAT BERPUASA'... tak smpat la nak update... bz sesangat... da msuk hr ketiga pose, tp tak smpat lg b'buka kat umah... first pose kete aku rosak... ke hulu ke hilir la bwk kete tu, gi repair... sabo je la aku ngan kete tu... mmg m'cabar keimanan btol.... hr kedua plak ada majlis berbuka pose kat blogstarz... sume membership & partnership dijemput hadir...
terawih pun tak smpat lg nak gi... malu je ngan my daughter kat kpg tu... dia tak missed lg terawih... malu3... rajin anak umi ek... hehehe... sejuk perut aku ngandung kat dia... syukur sgt2... love u kakak....
. S . E . L . A . M . A . T . B . E . R . P . U . A . S . A .

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner