Monday, 17 August 2009

my boyFrienD..

Posted by mrs. tarmizi at 2:45 pm
hehehe... nak knal ngan bf aku tak??? haaa.... ni la bf aku.... ensem tak???


dia la bf aku...hehehe... dia la chenta aty aku, buah aty aku, my all, my everything... sume2 dia la... snang cite kan...hehehe... angah wakil nasyid skolah dia lg... last week, saturday... kali ni peringkat zon plak... gi b'tanding kat Selama... kali ni aku tak ikt, coz kat umah kan sbuk nak knduri...so, dia g ngan cg2 n kwn2 dia je... tu pun da merajuk2 ngan aku... sori la syg.. umi tak leh nak ikt... sori ek.. lain kali umi gi... kali ni skolah dorg dpt tempat keempat je... tp takpe la... at least dorg da try yg t'baik kan... insyaAllah pas raya ni, gi ipoh plak...





kat mana pun msti ada penyibuk ni kan???? hahaha... sbuk je... kepoh btol dia....rindu kat si kepoh ni...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner