Wednesday, 26 August 2009

meNu seMalaM

Posted by mrs. tarmizi at 10:53 am
huhuhu... smlm for the first time posa thn ni aku masaaakkkk... b'jaya jgk akhirnya... hehehe.. da lama tak msuk dapur oooo... tkt hlg plak skill2 memasak... ceh ceh ceh... mcm terror bebeno kan... hahaha... smlm blk kul 6, trus gi mamak cri brg2 nak masak kan.... pstu trus blk n zaasss siap2 nak masak... menu smlm kari ayam, ikan masin goreng, sayur bayam, sambal belacan... tu je yg smpat pun... n tu je yg aku teringin nak mkn kan... hahaha...
mkn kenyang giler smlm... puas aty... dr beli kat bazar ramadhan kan... tak sodap lgsg... tak menepati selera... huhuhu... aku ni bab mkn byk songeh skit... nak yg sodap je... mstila kan... da kt bayar, msti la nak yg tip top...
korg layan la gmbr2 menu aku smlm ek... tp sume ni aku google je... tak smpat nak snap gambo smlm... jgn t'liur tau... hahaha...

chicken curry... pekat2 bru kaw....

sambal belacan.. amik ko... ngan lesung2 skali aku kasik... hahaha...

bayam with fish ball n carrot...

ni yg plg sdap... ikan masin goreng... kasik garing2 skit... perrrggghhh... meleleh tuuuu....


ni menu kuih2 smlm... tepung pelita n seri muka... sodap jgk..


yg bwh ni plak menu2 yg aku rasa nak masak hr ni... hmmm... tp tak confirm la jd ke idak kan... tgk keadaan... klu tak masak, tapau je la... tp walau mcm mana pun aku tetap nak masak sume2 yg bwh ni... sedap oooooo dpt sume ni... syorgaaaa jeeeeee.... huhuhu... tb2 perut aku b'bunyi plak... huhuhu.... gambo2 ni pun aku google ek... tgu je la sok, menu pe plak kuar kat blog aku ni.. korg tahan je la perut tu ye...

sambal sotong... wat pedas2 skit... fuhhhh... b'peluh...

ikan rebus... goreng je...

kacang buncis goreng... pecah telur sebijik... addoiii.. mak mentua lalu pun tak nmpak ni...

masak lomak ayam.... mmg buncit la perut ko kan... pt la tak kurus2... hahahaha...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner