Thursday, 6 August 2009

MC lagiiii...

Posted by mrs. tarmizi at 3:59 pm

hr ni MC lg... still demam... huhuhu... tak ska... smlm plg teruk, siap muntah2 lg.. pastu trus bdn panas... sejuk...gigil2 lg... nsb baik ada my bodyguard. dia dtg umah smlm... ekceli ktorg sume nak gi tgk festival bunga tu mlm smlm... tp tak jd lorrr... aku demam la plak... sian adk2 ku n yaty... tak dpt2 lg gi tgk festival tu... seriously smlm mmg lembik gilor.... siap pkai stoking bebagai... ngan sakit kepalanya... nangis2 gitu... hehehe... yg tu manja sbenarnya...huhuhu... trus my bodyguard bwk gi emergency... tu pun jenuh la kna bising ngan yaty n my sis... hehehe... da gi emergency, rmai la plak org... trus blk... mls r nak tgu2... penat... my bodyguard bwk gi mkn dlu, pastu bru blk umah... td pg bru gi klinik... alhamdulillah, blood test ok... tgl skit2 je lg kuman2 tu. hehehe... hepi oooo bl tau da ok... ska3....

for u my bodyguard.... thank you sgt2... n sori too coz lately byk susahkan awak.... dia la yg t'kejar2 bwk aku g klinik, pastu blk ofis plak, then dtg blk klinik pick up aku bwk blk umah... adooiii... siaaannnn dia.... letih kan... so sori... hopefully pasni aku sihat... tak nak slalu nyusahkan dia.... thank you verrrrryyyyyyy muuuuccccchhhh sssaaaayyyyaannnnggg.....

2 comments:

Anonymous said...

owh time pi mkn tula yg blh manja2...suap menyuap ek...hahahhaha

liliy's on 14 August, 2009 said...

kekekek... skit2 je manja... hehehe

 

Template Design By:
SkinCorner