Tuesday, 11 August 2009

_for him_

Posted by mrs. tarmizi at 11:23 am


adiah for my bodyguard... hehehe... yg biasa2 je... ekceli nak bg bnda ni da lama... tp tak t'capai gak... kebetulan purse dia hlg... sian plak takde purse bodyguard aku tu... so, lunch hr jumaat hr tu aku gi alamanda... gi survey, pastu trus beli purse ni utk dia...

beside nak ganti purse dia yg hlg tu, aku bg sb nak say thanks kat dia coz slama aku sakit ni dia la yg jaga aku... beli makan, bwk gi klinik, mcm2 la... byk sgt2... nak bley nak story kat cni... so, thanks...thanks... thanks... and thanks...



3 comments:

Anonymous said...

mahai tak? ooo...samapi aty tak ajak org pun ek...kata nk bwk org jugak...tipu ni...tak mo kwn...huh.....:-(

liliy's on 14 August, 2009 said...

sori2... tak plan pun nak pi... tetiba je rasa nak gi cri purse tu... sori...

Anonymous said...

tak dak sori2...huh...

 

Template Design By:
SkinCorner