Friday, 7 August 2009

festival part I

Posted by mrs. tarmizi at 9:45 am
tajuk mcm byk sgt episod ek...hehehe... sje je nak wat entry byk skit... skrg ni da kurang update.. bz + tak sihat + takde cite bru yg nak diupdate... hehehe...

part I ni sb aku gi ngan fida... ekceli ktorg tak plan pun nak gi tgk festival ni... tb2 je pas kuar mlm isnin tu, trus gi cni... ngan serabai nye kan... hehehe... layan je la... best ooo festival ni.. gile byk bunga... tp sume tulis 'don't touch'... bosan2... nak b'gambo pun kna la kaku2 je kan... tkt ooo t'touch nti... tp ms ktorg kat 1 tmpt ni, siap kna sound lg... ktorg t'slh pijak tmpt nak trun dr stage pas tgk bunga2 tu... tetiba dtg sorg bdk ni kat aku...

dia : akak, akak pndai baca tak??
aku: ???? t'kejut...(eh ngko pehal ni????)
dia: akak pndai baca tak??
aku: nape??
dia: nampak tak dia tulis pe kat situ???
aku: (smbil jenguk2 kat signboard kecik yg dorg letak kat sudut tepi tu)
-JANGAN MELINTAS DI KAWASAN INI-
hehehe....tak nampak la korg... kecik siut signboard tu... mana la aku nak nmpak..pastu letak plak kat sudut2...gile ke hape... aku ni da la rabun (hehehe... sj je bg alasan)
aku: sori la ek... tak nampak....sori3

pastu ktorg trus blah, tp dlm aty still geram...coz budak tu sound aku cenggitu... cb la berbahasa skit... punya la sumpah seranah dlm aty kan... siap bising2 kat fida... eeeeeeeeeeeeeeeee... mmg geram bl ingat2 blk.. shittt la ko... ckp r elok2 kan... klu aku nmpak bnda tu, idak la aku gi pijak... no manners btol... da b'tindik berbagai.... nak je aku lempang.... eeeeeeeeeee.... geram2....




comot gile...hehehe...

dia nie tetap maintain...hahahaha...


hepi je dia kan... sengih sungguh2...


bermanja2 ngan si rusa...


kaku je kan...coz u can't touch bunga2 tu...mcm patung je...hehehe..

3 comments:

Anonymous said...

hahahha...sempat lagi kamu mengutuk diriku yang serba comel ni ek...hampes betoi hahahah......

liliy's on 14 August, 2009 said...

huhuhu... comel??? hmm... yo la tu.. hehehe... mcm teletubbies je... hahaha..

Anonymous said...

oiiii......cOver sikit...hahahhaa...takpa janji comeyyyy....hahhahaha

 

Template Design By:
SkinCorner