Thursday, 27 August 2009

fedUp

Posted by mrs. tarmizi at 9:53 am
tajuk mmg mcm bengang giler kan... yes!!!!!!!! mmg aku tgh bengang sgt2... tgh menahan marah... tgh menahan rasa sakit aty... aku jenis yg ska diam... klu tak puas aty pun ngan org tu, i just keep quiet... kna sound ke apa ke kan... aku just diam je... tahan je dlm aty kan... klu skt aty sgt pun aku cite ngan org lain, bkn trus gi sound org tu ... sb aku mmg tak ska gado... once aku ckp direct ngan org tu, tak possible kan bnda ni akan panjang... then jd gado... tu yg aku tak nak... hr2 nak tgk muka org tu... hr2 nak ngadap muka dia... tak best r kalo gado... tp bl tak ckp tak phm2 la org2 ni kan... amik kesempatan plak... guna r otak ooiiii... sia2 je ada otak... pk la... aku pun mcm korg jgk... nak hdp... ada anak2, ada tggjwb... so, give n take la oooiiii... asyik aku je give kan... penat laaaaaa... sama2 la tak kira dlm pe hal pun...

da lama aku smpan... kdg2 rasa nak lepas je... tp aku pk pjg... slgi aku bley tahan, aku bley tgung, it's ok... Allah sntiasa menguji aku... pas 1, 1 ujian Dia... aku bley b'sabar 8 thn ngan perangai org yg plg aku syg dlu... tp pasni aku tak tau la brapa bln, brapa thn @ brapa lama aku bley b'sabar kan... Allah je yg tau... but seriously... org2 mcm ni mmg very sickening... selfish...

sometimes aku t'pk jgk... lbh baik aku trus trang, drp aku buat something, tp dlm aty aku geram... tp tu la satu sifat aku yg susah sgt aku nak buang... aku tak bley nak wat keras aty... aku tak bley nak luah kan pe yg aku rasa... aku tak bley nak lepaskan marah aku kat org yg sktkan aty aku... first aku tak nak org tu rasa kecik aty ngan aku... second, aku tak nak b'gado... tp ni la yg kna tgung kan.. bl aku tak nak trus trang, t'paksa la aku tahan marah sorg2, mkn aty sorg2, nangis pun sorg2... hehehe... aku jenis yg tak b'kira... bab keje, bab duit... as long as aku bley n mampu, it's ok.. tp klu slalu, agak2 r kan... i'm not so good... aku bknla baik sgt pun... tp bl aku da byk b'tolak ansur, makin melampau plak org2 ni kan... eeeeeeeeeeeeeeeeeee... sabar je la... tu je yg aku mtk tp2 kali aku solat... berikan aku kesabaran... sabar slgi aku bley b'sabar... insyaAllah...

tp hr ni krg skit sabar tu kut... sb aku da luahkan pe yg aku tahan slama ni kat dlm blog ni... hehehe... tak tau nak luah kat sapa da... klu bley aku nak tdo... tdo lama2... rehat kan otak aku... da letih da otak aku ni b'pk... da letih da aty aku ni tahan mcm2... sooooo tirreeedd...
ssoooo sadddd...


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner