Thursday, 20 August 2009

bbbbbzzzzzz......

Posted by mrs. tarmizi at 4:15 pm
fuhhh... skrg ni bzzz s'sgt... letih gilo.... blk je trus pengsan... blk pun da lewat2 mlm bru smpai umah kan... bkn bz kat ofis je, bz ngan projek bru aku skali... hehehe... ayat tak bleh blah kan... hahaha... but seriously, mmg aku bz ngan projek aku yg bru aku join ni... so far, aku da nmpak hasilnya... wpun msh bru lg, tp aku puas aty... n smlm aku ngan bodyguard aku tanpa was2 invest lg dlm projek bru tu....kali ni invest byk skit... hehehe... n hopefully ktorg get something big from pe yg ktorg da invest ni... hehehee... not only for us, tp utk anak2 yg kat kpg jgk... mmg ktorg wat sume ni pun utk dorg... nak selesakan, nak penuhi sume permintaan dorg... tak nak dorg rasa kekurangan... sb tu la kami tawakal, kuar kan saving n invest dlm projek ni... alhamdulillah, ktorg da dpt skit income dr situ.... hopefully akan dpt lagi dan lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ hehehehe.. insyaAllah...


mlm smlm jgk aku gi mkn kat cafe ni... kat wangsa maju.... ooooooooooooooo... best giler ooo mkn kat cni... wpun jauh ktorg dtg, tp mmg puas aty r kan... marvellous la dia punya masakan... mmg sodap... puas aty... mahal pun b'baloi... dia punya mee rebus tulang....perrrggghhh... sodap tu... nsib baik jauh je... klu dkat, tp2 mlm aku gi... hehehe... nasi lemak dia pun not bad.... sdap..... aku bg dorg 10 stars... hehehe...


mkanan dia mmg best2.... pastu siap dpt 5% diskaun lg tau... hehehe... tp klu korg nak 5% diskaun tu, korg kna roger2 aku dlu... hehehe... just for membership je yg bley dpt diskaun ni... aku n my bodyguard da jd one of partnership kat cafe ni... ni la projek yg aku ckp tu...hehehe... nti aku kasi voucher 5% tu kat korg2 sume ek... enjoy mkn kat cni... tak lama lg dpn cafe ni ada wangsa walk mall... lg happening la kan... huhuhu... chaiyok3...
p.s: korg... doakan ye kejayaan aku n bodyguard aku tu... Aminn...



_BLOGSTARZ CUISINE CAFE_


muka comot kan... hehehe... da pnat sbeno nya... tp sb nak mkn punya psl... gagah kan jgk... huhuhu..



muah...muah...muah... hahaha... gediks je...



haa... ni aku punya... mee rebus tulang... pergghhh... m'leleh siut... sodapppppp....


bodyguard aku plh ni... nasik lomak... pun sodapppp jgk... sambal dia besssttt....


khusyuk je mkn... syorrggaaa... mangkuk dia besar kan... tp tak la byk sgt... mmg utk sorg mkn je...



_akhirnyyyaaa.... licin kooo... lapo ek?? hehehe... lapo pun ye... pastu sdap plak kan... mmg tak ingat dunia la punya mkn... zaaassss.... diam je dedua... tp smbil tu aku ngomel...


"sdap kan".. "best r kuah dia"... nak smbal skit ek??? hehehe...


yg bodyguard aku... "hmmm...."


mls nak layan la tu.. huh....


so...korg2 yg nak try gi mkn kat cni... roger2 aku ek... nti aku bg voucher 5% tu... jgn malu2 tau.. hehehe...

1 comments:

Anonymous said...

haiii...wangsa maju pon jauh ka....? bentong pon blh sampi 2,3 kali...hahahahahhaa

 

Template Design By:
SkinCorner