Friday, 7 August 2009

_baLik kaMpunG_

Posted by mrs. tarmizi at 11:54 am
.H.O.R.R.E.Y.Y.Y.Y.




mlm ni blk kampung.. ada kenduri kawen... 2 org skali.. sebelah mak n abah... sume pakat2 nak kawen je ni... huh.... bgs3... tp kawen dkat2 bln pose ni, agak2 la skit ye...hahahaha... byk dugaan ooooo....huhuhu...

blk naik bus with my sis, mira n also my bodyguard... dia dipaksa ikt coz nak bwk kete my sis dtg cni... aku tak larat nak drive jauh2... tak brapa sihat lg... mak n abh pun tak bg aku drive sesorg... so t'paksa la bodyguard aku ikt kan... nama pun bodyguard, kna la ikt gi mana pun.. hehehe... tp aku ska dia bley ikt... hehehe... best sgt2...anak2 aku lg la lbh2 ska kan klu pokcik dorg ni ikt skali... takde nye di layan aku nti... huh... jelessszzzz niii...hehe...pe pun thank you sb hepikan bdk2 tu...thanks ek...




miss my kids...really miss them...tak sabo nak blk jmpa dorg... :-( rindu sesangat....

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner