Wednesday, 8 July 2009

tag for my bodyguard

Posted by mrs. tarmizi at 1:46 pm
sb aku da tak tau nak msukkan entry pe...so aku msukkan la tag yg aku bg kat bodyguard aku ni ye...hehehe...sj je nak gediks2 skit kan...yg lawak nye aku bg tag ni via SMS je...bodyguard aku kan takde blog...so sb nak jgk gediks2, SMS pun ok la...hahaha...layanzzz....

1. 3 perkara awk tak lupa pasal sy:
- cantik (ye ke??? hehehe...dia sorg je yg ckp mcm tu... msti nak bodek kan ni syg...hehehe...pe pun thanks je la ek, wpun tak brapa btol jwpn tu...)

- manja (hehehe...yg ni btol kut...ekceli mmg aku manja...cm ngan org2 t'tentu je...klu org yg tak rapat ngan aku tu msti ckp aku garang...bodyguard aku je yg tau aku mcm mana...btol kan syg????)

- penyayang (hehehe...sume org ada sifat yg satu ni kan...cm tahap syg tu je yg lain2)

2. nama gelaran sy...
of course la sayanggg....
along (ni panggilan aku dlm kuarga, coz aku kan anak sulung)

3. nama sy yg awk save dlm hp awk...
- SAYANG (hehehe...aku ska yg ni...)

4. perkataan yg slalu sy ckp...
- mana nak tau.... (haaa...ni la perkataan yg aku slalu ckp...da sinonim ngan aku...hehehe)

5. tentang diri sy....
- sensitif (that's true...mmg sensitif giler2...cpt merajuk oooo...hrp sabar ye en bodyguard)
- ambil berat (ye ke??? tak sgt kut...hahahaha)
- loving (hehehe...of course la i'm loving...especially kat awk....and also my kids n family)


6. awk nak sy jd awk punye...
- sudah tentu...syg akan jd milik abg mizi smpai bila2... (hmm...so touching....b'kali2 bc ayat ni tau...ska sgt2...insyaAllah ye syg...)

7. awk syg sy???
yeee...syg sgt2 :-) (tq3...)


haaa...tu soalan2 yg aku tag bodyguard aku.......hehehe...korg bc nti jgn nyampah2 da la ye...hehehehe....skali skala aku nak gediks2 n manja2 skit ngan bodyguard aku kan....jgn mare ye....huhuhu....

3 comments:

Anonymous said...

dh tau nk manja2 ngan bodyguard tu...tak yah la tunjuk ngan org ha...biarla jadi rahsia berdua jer....jeles ni...jeles...hahaha...
dia pun dh pgl syg yer...hahaha

mist fidz

Anonymous said...

hehehe...jgn r jeles ye...blog ni da mcm diari...so, pe2 yg jd dlm life n love story ktorg kat cni la ktorg abadikan...huhu... jiwang2 gitu...

liliy's

Anonymous said...

hahaha....
apala...kalu diari org len takleh nk baca ha...ni open ja...suma org leh baca...hahahha

mist fidz

 

Template Design By:
SkinCorner