Tuesday, 28 July 2009

AlhaMdulillaH

Posted by mrs. tarmizi at 3:46 pm 0 comments
ALHAMDULILLAH....
i got it...i did it.... aku lulus ujian tu..hehehe...best2...pasni aku ada apa yg spatutnya aku ada...hehehe...
to my bodyguard...tq for your support...

Wednesday, 22 July 2009

..LoVe u baBy....

Posted by mrs. tarmizi at 11:05 am 0 comments

Monday, 20 July 2009

..taKuT....

Posted by mrs. tarmizi at 2:23 pm 0 comments
takut...takut...hehe...

takut r nak ngadap hr jumaat ni...penentuan...takut nak ngadap....takut tak lulus...but hopefully lulus la ye...da mls nak amik lg....azab je...penat....padan muka aku kan, sndiri yg cri psl...hahaha...


my lovely bodyguard...please pray for me ek.....tlg ye doakan...takut ni....hehehe..bley tak klu tak gi test tu??? hehehe...
p.s: gambo2 kat bwh takde kna mengena ngan entry ni ye...sj je nak msukkan...ni ms jamuan APC...abg zul & bain yg sponsor...tq3...

2 org ni la yg sponsor mkn hr tu...tima kaceh ye....sdap2...




tu je la ek...lately ni takde idea r nak update blog...fikiran kusut...tensen....bosan...sedey...skt aty...sume ada...tak reti nak ckp...biar aku je yg tau...tp seriously, tak ska sgt2 ngan keadaan skrg....tak ska3..... :-(

Thursday, 9 July 2009

.......luv u all so much......

Posted by mrs. tarmizi at 10:13 am 0 comments

Wednesday, 8 July 2009

tag for my bodyguard

Posted by mrs. tarmizi at 1:46 pm 3 comments
sb aku da tak tau nak msukkan entry pe...so aku msukkan la tag yg aku bg kat bodyguard aku ni ye...hehehe...sj je nak gediks2 skit kan...yg lawak nye aku bg tag ni via SMS je...bodyguard aku kan takde blog...so sb nak jgk gediks2, SMS pun ok la...hahaha...layanzzz....

1. 3 perkara awk tak lupa pasal sy:
- cantik (ye ke??? hehehe...dia sorg je yg ckp mcm tu... msti nak bodek kan ni syg...hehehe...pe pun thanks je la ek, wpun tak brapa btol jwpn tu...)

- manja (hehehe...yg ni btol kut...ekceli mmg aku manja...cm ngan org2 t'tentu je...klu org yg tak rapat ngan aku tu msti ckp aku garang...bodyguard aku je yg tau aku mcm mana...btol kan syg????)

- penyayang (hehehe...sume org ada sifat yg satu ni kan...cm tahap syg tu je yg lain2)

2. nama gelaran sy...
of course la sayanggg....
along (ni panggilan aku dlm kuarga, coz aku kan anak sulung)

3. nama sy yg awk save dlm hp awk...
- SAYANG (hehehe...aku ska yg ni...)

4. perkataan yg slalu sy ckp...
- mana nak tau.... (haaa...ni la perkataan yg aku slalu ckp...da sinonim ngan aku...hehehe)

5. tentang diri sy....
- sensitif (that's true...mmg sensitif giler2...cpt merajuk oooo...hrp sabar ye en bodyguard)
- ambil berat (ye ke??? tak sgt kut...hahahaha)
- loving (hehehe...of course la i'm loving...especially kat awk....and also my kids n family)


6. awk nak sy jd awk punye...
- sudah tentu...syg akan jd milik abg mizi smpai bila2... (hmm...so touching....b'kali2 bc ayat ni tau...ska sgt2...insyaAllah ye syg...)

7. awk syg sy???
yeee...syg sgt2 :-) (tq3...)


haaa...tu soalan2 yg aku tag bodyguard aku.......hehehe...korg bc nti jgn nyampah2 da la ye...hehehehe....skali skala aku nak gediks2 n manja2 skit ngan bodyguard aku kan....jgn mare ye....huhuhu....

Tuesday, 7 July 2009

syg kamu....

Posted by mrs. tarmizi at 11:25 pm 0 comments
.....aku rindu ngan bdk2 ni.....

......rinduuuuu.....rinduuuuu....rinduuuuu.....

Thursday, 2 July 2009

...~suhana weds man...~

Posted by mrs. tarmizi at 12:27 am 0 comments





27hb....hr yang penting buat suhana (my cousin) & man...sah menjadi suami isteri... moga perkahwinan mereka kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...dimurahkan rezeki...dipanjangkan jodoh...



p/s: aku takde idea la....nti2 la aku story psl wedding dorg ek...entry ni aku msukkan gambo je la ye....hehehe...gambo pun byk lg aku tak edit....idea da kering kontang....musim kemarau ni kan...hahaha...
















































Wednesday, 1 July 2009

i'm HePiiii....

Posted by mrs. tarmizi at 11:53 pm 2 comments
b'coz anak aku, kakak dpt keputusan yg baik dlm peperiksaan pertengahan tahun dia... she got 5A CEMERLANG.... hehehe... i'm so proud of her....thanks kakak...wpun periksa pertengahan tahun je, tp aku ckup bangga dgn pencapaian dia.... hopefully dia bley maintain kptusan mcm ni smpai bl2...insyaAllah....i love u kakak....thanks so much...



 

Template Design By:
SkinCorner