Monday, 11 May 2009

penatnye....

Posted by mrs. tarmizi at 4:14 pm
adoiiii...penat sgt2....tak ska btol...da la panas...pkai plak bju hitam hr ni kan...pstu leh plak minyak kete abis tgh2 highway....eeeeeeeee...geram3....sbeno nya aku n my bodyguard nak gi JPJ kat shah alam...nak settle psl roadtax ngan insurans kete aku yg t'sgkt tu...ntah mcm mana bleh plak minyak kete abis...adoiii...nak cpt, jd lmbt plak...t'paksa la col si sayuti tu..mtk tlg anta kan minyak....tq sayuti n azahari....fuhhh....sabo je la kan...jenuh la dok b'panas dlm kete tu...nsib baik ada bodyguard aku tu...tlg kipaskan lg...hehehe...tq syg....



da isi minyak sume2, ingat kan hr ni da leh settle la psl roadtax ngan insurans tu...rupa2 nya byk lg hal yg sangkut...eeee..bengong je...tak ska btol la...ni sume sb mamat yg tak b'tggjwb tu...tak abis2 nak tgl kan mslh utk aku...eeee...geram3....tak abis2 nyusahkan aku...sabo je la kan...nsib baik ada bodyguard aku tu lg....dia la yg sejukkan aty aku, yg sabo kan aku....skali lg....tq ye syg... hehehehe...



sian dia, ke hulu ke hilir tlg settle kan psl r.tax ngan insurans tu...pstu kna plak uruskan psl tukar nama kete tu....adoiii..msti dia penat...sori ye...t'paksa nyusahkan awk awal2 lg.... :-(... takpe3...nti li blanja ek..hehehehe...




3 comments:

Anonymous said...

takkan tQ syg kat dlm blog jer kut...huhuhu

jojo1985 on 12 May, 2009 said...

I've just browsed your blog, I apprecitated your fluent expression and style.May one day we will make friends with each other by the help of internet.ed hardy men accessories

I'm LeGend on 16 May, 2009 said...

sabo2..dugaan tuh.. dlm masa sama menguji encik bodyguard sama...hikhikhik

 

Template Design By:
SkinCorner