Monday, 25 May 2009

..menu pe ek..?

Posted by mrs. tarmizi at 2:20 pm
hmmmm....hr ni aku ngan yaty pose...aku pose sunat (utk anak pmpn aku) ... sok dia exam (mid-year test) doa sgt2 dia bleh wat ngan baik...dpt markah yg baik2 jgk.....riso sgt dia nak exam ni...sb aku dok jauh...tak leh nak guide sgt...pe pun, aku doakan dia bley wat yg t'baik utk diri dia sndiri...umi doakan yg t'baik utk kakak ye...do your best ye syg...
yaty pose pe ek??hehehehe...aku yg ajak dia pose...tak best r pose sorg2.....

tgh pikiaq nak mkn pe hr ni.....byk sgt bnda mkn yg b'legar2 kat dlm kepala otak aku ni.....da tak tau nak mkn pe plak...huhuhu....mcm nak mkn bnda2 ni je...

*
*
*
*
*

capati...best ooooo....kat kdai mamak presint 9 (kat terowong tu) sodap...


tosai pun ok jgk kan??? hehehe...


dpt yee mee panas2 lg bessstttt.....








tapi klu dpt yg sume2 ni lg best...siakap 3 rasa, telur dadar, sardin masak sambal & tempe goreng cicah smbal kicap....fuuhhh...mmg best...b'peluh tu...mak mentua lalu blakang pun da tak nmpak...hahaha....


karipap sardin...panas3 best r kan....

pencuci mulut plak...fruit cocktail..ltak ais batu skit..besttttt nyeeeeee..
(yaty la ajar aku ni...da ketagih da)


hehehe....sume2 tu aku nak mkn...fuhhh....buruk lantak btol...ni nak bukak pose ke nak melantak ek???hehehehe...pe pun tgu je la entry sok...kt tgk menu pe yg aku n yaty sumbat dlm perut ktorg...hahahaha...

4 comments:

yaTy ♥ on 25 May, 2009 said...

huhu..
tnye org pose ape ek??
jap pk2...
hah...
"saya pose berkhatan.."
wakakkakaa...

motif : g lar tgk filem syurga cinta.. nie antara dialog awal.. sangat sengalzzz.. hiks =D

Anonymous said...

best giler cite ni...hehehe..kelakor..
liliy's

Anonymous said...

ni posa tuk anak ker...posa nk melantak ni...hahahah

Anonymous said...

tp tgk menu kat ats tu...mmg sedap2 blaka la...lazat2...nyum3.....rasa pequt...meqenyut-genyut dah...hahaha......bila la aku lak yg nk posa ek....huhuhu

 

Template Design By:
SkinCorner