Friday, 15 May 2009

bila aku da gila kasut!!!

Posted by mrs. tarmizi at 2:56 pm
hehehehe.... mcm ni la perangai aku klu da gile @ obses ngan satu2 bnda tu....mmg tak pk da... nak beli je.... lately gila kasut plak....kebetulan dpt emel dr awish boutique psl dorg punya warehouse sale...mula2 mcm tak best je nak layan...skali tgk kasut2 dia menarik la plak....

mula2 tu order 2 psg je ksut...skali dia inform warehouse sale tu smbung lg smpai 17hb, byk stok2 bru...pe lg...layan la beb.....giler....cntik2 r...pdhal da janji da ngan my bodyguard...beli 2 je ek...aku pun ok je...skali tgk ksut2 yg lg cntik...tak tahan la...trus pilih and then transfer duit.... hahahhaha...diam2 je...da dpt ksut bru nak cite...tu pun tkt2....tp da promise da....ni yg last... tak beli da...bln dpn plak ek.....hehehehehe....

ni la ksut2 yg aku beli tu....mmg cntik la...bg aku la kan...fida pun da t'kena jangkitan virus aku ni....abis duit dia...hahahaha....sabo je la ek...

smpat beli 4 psg je...hehehehe...byk yg da abis stok...



ni ksut yg plg2 aku suka...maroon color...cntik....hehehehe..ska sgt2


yg ni brown color...nice jgk...


yg 2 ni biasa2 je...hehehe...dpt jgk la tmbh koleksi kasut...pdhal bkn pkai sgt pun...sj je gatai2...

2 comments:

I'm LeGend on 16 May, 2009 said...

misya pon suke kasooot jugak!! sama la:)

Anonymous said...

mmg gatai pon...abis jangkit ngan org2 skali...huhuhu...

mist fidz

 

Template Design By:
SkinCorner