Monday, 11 May 2009

bersuka ria di caMeron HigHlandS

Posted by mrs. tarmizi at 4:35 pm


cameron highlands!!!!!!!!!!!

waaaa...mcm tak cya je kan aku smpai gak kat cameron ni...hehehe..mcm la gi oversea je xcited nye...hehehehe...tu pun gi ngan family my bodyguard... ktorg tak plan pun nak ke cameron...ntah mcm mana time gi pasar beli brg2 utk masak, t'cite psl cameron...trus aku ckp 'ok3...sok jgk kt gi'...hahaha...yg lain pun pe lg...on je la kan...tak agak2... aku pun goda2 r skit bodyguard aku tu...dia pun on je...hoooreeeyy....leh gi cameron...huhuhu... bestnyer.....

ptg sblm gi cameron tu, ktorg gi mandi air terjun...best giler....sejuk btol air dia...tp tak lama pun kat situ...sb hujan...adooiiii....takpe3...lain kali plak la ye...hehehe..
cite psl gi cameron, best kat sna...sejuk je...yg tak best dan wat panas je sb jln jammed....gi time cuti, mmg la jammed kan...tp takpe, ktorg da plan nak gi lg hjg thn ni...kli ni gi bwk anak2 aku skali la kan...sian dorg...umi je jln2....heheheh....takpe3...nti umi bwk anak2 k'syangan umi skali ye....kt bersuka ria b'ramai2...hehehehe...

so, korg layan je la gmbo2 kat bwh ni...mls r aku nak cite pjg2...penat da...hahaha....chow chin chow....




ni menu aku ngan bodyguard aku mkn ms on the way nak blk kpg dia...fuuuuu...sdap ooo mkn kat cni...yg best skali singgang dia tu...fuhhh...mmg best!!!!



ni la air terjun yg aku cite tu...lupa r nama tmpt dia...best tak???hehehehe...mmg best!!!!




ni aku ngan adik2 my bodyguard...ida n adik...sporting giler dorg ni...mula2 tu aku malu gak...tp da tgk dorg pun sporting je...aku pun apa lg...kuar la perangai gile2 aku tu...hahaha...tak malu da.....





ni ms ktorg on the way nak ke cameron...adk2 my bodyguard... (dr kiri: kie, ida n adik)





ni aku ngan mek (my bodyguard's punya mak..hehehehe...)



ngan adk beradik bodyguard aku...


aku ngan adik...



ni aku ngan ida...smbil pegang bunga daisy...comel bunga ni..


ni plak aku..hehehe...smbil posing kat pokok2 yg diambil sempena nama aku...hahaha...glamor tu..huhuhu....kat mana2 pun msti ada nama LILY....hehehe...


3 comments:

Anonymous said...

ceh perasan ja...hahaha......tapi yg pasti bunag lily lg cntin n wangi la kan...hahahahaha......
erm...Air Terjun tuh cm best jew...huhuhu

Anonymous said...

hehehe...mmg best pun..hahaha...jom r...

I'm LeGend on 16 May, 2009 said...

da jmpa fmily ni..xlama lagi la ni
jgn lupa jmput ekk :)

 

Template Design By:
SkinCorner