Friday, 29 May 2009

<<<<>>>>>

Posted by mrs. tarmizi at 5:17 pm 0 comments
R . I . N . D . U.

windu ngan anak2 aku....huhuhu...tak sabo nak blk mgu dpn...cpt la jam b'gerak ye....
syg2 umi...umi rindu sgt2 ni...tak sabo nak peluk, nak kiss2 dorg... rindu bebeno da ni...









Tuesday, 26 May 2009

FUUUHHHH....

Posted by mrs. tarmizi at 5:05 pm 1 comments
tetiba je terasa nak mkn bnda ni...hehehe...

)
(
)
(
)
(


......CHOCOLATE CAKE......


sdap nye kan....tgk coklat cair kat atas tu...adoiiii...syurganye la klu dpt...hehehe...


fuhhhh...coklat kat atas tu....dengki btol aku tgk....geram3...


yg ni lg best....syok oooooo klu dpt....eeeee...menangis aku tgk kek ni...hahaha...
p.s: for u yaty....tlg r beli kek ni...hahahaha.....klu kak li beli sndiri tak sodap....kuikuikui

Monday, 25 May 2009

..menu pe ek..?

Posted by mrs. tarmizi at 2:20 pm 4 comments
hmmmm....hr ni aku ngan yaty pose...aku pose sunat (utk anak pmpn aku) ... sok dia exam (mid-year test) doa sgt2 dia bleh wat ngan baik...dpt markah yg baik2 jgk.....riso sgt dia nak exam ni...sb aku dok jauh...tak leh nak guide sgt...pe pun, aku doakan dia bley wat yg t'baik utk diri dia sndiri...umi doakan yg t'baik utk kakak ye...do your best ye syg...
yaty pose pe ek??hehehehe...aku yg ajak dia pose...tak best r pose sorg2.....

tgh pikiaq nak mkn pe hr ni.....byk sgt bnda mkn yg b'legar2 kat dlm kepala otak aku ni.....da tak tau nak mkn pe plak...huhuhu....mcm nak mkn bnda2 ni je...

*
*
*
*
*

capati...best ooooo....kat kdai mamak presint 9 (kat terowong tu) sodap...


tosai pun ok jgk kan??? hehehe...


dpt yee mee panas2 lg bessstttt.....








tapi klu dpt yg sume2 ni lg best...siakap 3 rasa, telur dadar, sardin masak sambal & tempe goreng cicah smbal kicap....fuuhhh...mmg best...b'peluh tu...mak mentua lalu blakang pun da tak nmpak...hahaha....


karipap sardin...panas3 best r kan....

pencuci mulut plak...fruit cocktail..ltak ais batu skit..besttttt nyeeeeee..
(yaty la ajar aku ni...da ketagih da)


hehehe....sume2 tu aku nak mkn...fuhhh....buruk lantak btol...ni nak bukak pose ke nak melantak ek???hehehehe...pe pun tgu je la entry sok...kt tgk menu pe yg aku n yaty sumbat dlm perut ktorg...hahahaha...

Friday, 22 May 2009

...beSt nye...

Posted by mrs. tarmizi at 4:46 pm 1 comments


...: H . O . L. I . D . A . Y...:
huhuhu....best....best....best...

sok cuti...hahahaha....bley tdo....bgn lmbt....hahaha....syurganye.....
p.s: cenggini ke perangai mak bdk????hahahaha...penat la...penat s'sangat...da skt da bdn2 aku ni.... ahad ni kna OT lg....eeeee....geram3...

Thursday, 21 May 2009

::.for U....my boDyguaRd....::

Posted by mrs. tarmizi at 10:37 am 0 comments
hehehe...entry kali ni spesel for my bodyguard....coz slama ni dia setia di sisi aku tak kira susah @ senang....tak kira time aku hepi @ sedih...dia sntiasa ngan aku....sntiasa bg semangat kat aku...sntiasa support aku...tak tau nak bls sume tu ngan pe...klu ngan duit skali pun blm tentu dpt bls sume2 yg dia wat utk aku slama ni....wpun bru b'brapa bln knal, tp dia da byk sacrifice utk aku...tima kasih sgt2....slalu wat aku hepi....slalu wat aku ceria...
i'm hepi with u....



ever since you

stepped into my life...

you've filled it with....

love, warmth and

lots of precious moments...

sweetheart....

you're the best thing

that ever happened to me....

thanks a lot...




::.
you mean everything to me.::

coMel nyerrr...

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am 1 comments
hehehehe....ska sgt2 tgk gmbo2 ni...comel kan...rs nak picit2 je dorg ni....nak kiss2 je...cute sgt2..
^

*

*

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
^


uiittt...gatalnye...hehehehe...



bisik pe tu???

uisshhh...nakal btol....


ye cayang...nak mtk pe ni....





ngantuk ye cayang....



nak nyorok la tu...hehehe...





comel la korg ni....eeeeeeeee...geram3....

BuHsaN....

Posted by mrs. tarmizi at 8:04 am 0 comments
mgu yg plg membosankan....rs pjg sgt mgu ni....bosan, boring, malas, tensen, sume ada....hahaha..

tak sabo nak blk kpg da ni....nak kenduri.....huhuhuhu...best3...lama da takde knduri kawin kat umah mak....tak sabo2 da ni....hehehe....

plan nak smbut besday angah & adik skali...pe pun tgk pd budget bulanan nti....

eeeeeeeeeeee.....bosan2....







::.rindunya aku ngan 3 org ni....miss u all.... rindu sgt3..::

Sunday, 17 May 2009

misSinG U...

Posted by mrs. tarmizi at 4:28 pm 1 comments
aku RINDU BANGAT sama bdk ini......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*







rindu sgt2 ngan misha....hmmm...tak tau nape...tp asyik ingat dia je....nak jmpa, tp tak tau bl... dia pun asyik bz je kan....da lama sesangat tak jmpa dia...da dkat 6 tahun tak jmpa dia....adddoooiii....lama sesangat....tp lately smakin rindu ngan kamu....hahaha...lama tak borak2 ngan dia...gelak sekuat aty, tak ingat dunia da ms tu...hampeh je kan....hehehehe...lama tak wat perangai gile2....sume2 la....rindu sume2 tu...

misha, nti kt jmpa ek...miss u very much....good luck for you exam...do your best.....

p/s: kirim salam ngan bodyguard awk tu ek.... :-)

Friday, 15 May 2009

dpt ni.....

Posted by mrs. tarmizi at 3:41 pm 1 comments


hr tu dpt bunga....hehehehe...ska3....lain kali nak merajuk lg la...hahahahaha....bley dpt bunga kan...huhuhuhu...gediks je..hehehehe...to my bodyguard....thanks sb bg bunga tu.....lain kali jgn wat lg tau...no more secret2 ye....we share everything ok???? hehehehe....


bila aku da gila kasut!!!

Posted by mrs. tarmizi at 2:56 pm 2 comments
hehehehe.... mcm ni la perangai aku klu da gile @ obses ngan satu2 bnda tu....mmg tak pk da... nak beli je.... lately gila kasut plak....kebetulan dpt emel dr awish boutique psl dorg punya warehouse sale...mula2 mcm tak best je nak layan...skali tgk kasut2 dia menarik la plak....

mula2 tu order 2 psg je ksut...skali dia inform warehouse sale tu smbung lg smpai 17hb, byk stok2 bru...pe lg...layan la beb.....giler....cntik2 r...pdhal da janji da ngan my bodyguard...beli 2 je ek...aku pun ok je...skali tgk ksut2 yg lg cntik...tak tahan la...trus pilih and then transfer duit.... hahahhaha...diam2 je...da dpt ksut bru nak cite...tu pun tkt2....tp da promise da....ni yg last... tak beli da...bln dpn plak ek.....hehehehehe....

ni la ksut2 yg aku beli tu....mmg cntik la...bg aku la kan...fida pun da t'kena jangkitan virus aku ni....abis duit dia...hahahaha....sabo je la ek...

smpat beli 4 psg je...hehehehe...byk yg da abis stok...



ni ksut yg plg2 aku suka...maroon color...cntik....hehehehe..ska sgt2


yg ni brown color...nice jgk...


yg 2 ni biasa2 je...hehehe...dpt jgk la tmbh koleksi kasut...pdhal bkn pkai sgt pun...sj je gatai2...

Monday, 11 May 2009

bersuka ria di caMeron HigHlandS

Posted by mrs. tarmizi at 4:35 pm 3 comments


cameron highlands!!!!!!!!!!!

waaaa...mcm tak cya je kan aku smpai gak kat cameron ni...hehehe..mcm la gi oversea je xcited nye...hehehehe...tu pun gi ngan family my bodyguard... ktorg tak plan pun nak ke cameron...ntah mcm mana time gi pasar beli brg2 utk masak, t'cite psl cameron...trus aku ckp 'ok3...sok jgk kt gi'...hahaha...yg lain pun pe lg...on je la kan...tak agak2... aku pun goda2 r skit bodyguard aku tu...dia pun on je...hoooreeeyy....leh gi cameron...huhuhu... bestnyer.....

ptg sblm gi cameron tu, ktorg gi mandi air terjun...best giler....sejuk btol air dia...tp tak lama pun kat situ...sb hujan...adooiiii....takpe3...lain kali plak la ye...hehehe..
cite psl gi cameron, best kat sna...sejuk je...yg tak best dan wat panas je sb jln jammed....gi time cuti, mmg la jammed kan...tp takpe, ktorg da plan nak gi lg hjg thn ni...kli ni gi bwk anak2 aku skali la kan...sian dorg...umi je jln2....heheheh....takpe3...nti umi bwk anak2 k'syangan umi skali ye....kt bersuka ria b'ramai2...hehehehe...

so, korg layan je la gmbo2 kat bwh ni...mls r aku nak cite pjg2...penat da...hahaha....chow chin chow....




ni menu aku ngan bodyguard aku mkn ms on the way nak blk kpg dia...fuuuuu...sdap ooo mkn kat cni...yg best skali singgang dia tu...fuhhh...mmg best!!!!



ni la air terjun yg aku cite tu...lupa r nama tmpt dia...best tak???hehehehe...mmg best!!!!




ni aku ngan adik2 my bodyguard...ida n adik...sporting giler dorg ni...mula2 tu aku malu gak...tp da tgk dorg pun sporting je...aku pun apa lg...kuar la perangai gile2 aku tu...hahaha...tak malu da.....





ni ms ktorg on the way nak ke cameron...adk2 my bodyguard... (dr kiri: kie, ida n adik)





ni aku ngan mek (my bodyguard's punya mak..hehehehe...)



ngan adk beradik bodyguard aku...


aku ngan adik...



ni aku ngan ida...smbil pegang bunga daisy...comel bunga ni..


ni plak aku..hehehe...smbil posing kat pokok2 yg diambil sempena nama aku...hahaha...glamor tu..huhuhu....kat mana2 pun msti ada nama LILY....hehehe...


 

Template Design By:
SkinCorner