Friday, 10 April 2009

::lepakinG::

Posted by mrs. tarmizi at 3:40 pm
hmmm...bosan sgt2 skrg ni...takde mood nak keje...hehehe...nak blk kpg je...da sbln aku tak blk kpg...and dan sbulan jgk la aku tak jmpa 3 org chenta aty aku tu...asyik ckp dlm phone je... rindu bangat...dorg pun da rindu sgt2 ngan umi dorg ni...tak sabo nak blk!!!!!!!!!! lmbtnye 14hb....
kakak, angah & apit...miss u all sssssooooooooo much.....

















kakak ada request mtk wat besday party utk dia....besday dia 16hb ni...kakak, insyaAllah klu ada rezeki kt wat ye syg....









hmm...smlm bosan sgt2...mlm tu kuar ngan fida n ckin...gi lepak2 kat jmbtan...hehehe...sbenonya da lma nak lepak kat c2, tp tak smpai2 pun...so, mlm td dpt la jgk gi lepak2 kat ctu...ckin dtg amik ktorg....gi mkn2, pastu trus gi lepak kat ctu...lepak2 smbil mkn big apple...fuhhhh...best3...













































2 comments:

Anonymous said...

fuhhh best giler dapt lepak2 tangkap gambo...tapi tak puas g rr...nk lepak n snp gambo lg...aritu pencahayaan kureng loh...tak masyuk...gambo pun malap jew....hikhikhik

mist fidz

Anonymous said...

hehehe..nti kt gi lg ye...mmg tak puas pun kan..nti kt gi ramai2...kasi gegar jmbtn...hahahaha

 

Template Design By:
SkinCorner