Sunday, 26 April 2009

jalan2

Posted by mrs. tarmizi at 3:28 pm
smlm aku, my bodyguard n miss fidz gi manjung...actually ktorg tak plan lgsg pun nak ke sna...plan nak gi PD, gi b'kelah kat sna...ngan hajar, esron n azrol..tp ada mslh plak, so batal la nak ke PD...tp tb2 je pg2 smlm aku col my bodyguard...nak bgtau psl lain sbenonya...tp ntah mcm mana leh plak ajak dia gi manjung...mkn knduri umah ckin..kwn aku yg dok mjg tu...dia on je..so, aku trus col fida...dia pun line clear...apa lg...trus siap2 la gerak ke mjg...ajak hajar, tp dia da janji ngan adik dia nak tlg adik dia ngemas brg, nak pndah ofis..

kul 8.40 ktorg gerak..singgah dlu, isi tank msg2...hahaha...bekfast la dlu pe2 pun... mkn nasik dagang lg...hehehe...pstu bru ktorg gerak ke mjg...kul 1 lbh ktorg da smpai kat umah ckin...dok lepak2 dlu...aku biasa r kan, da jmpa geng2 lma.. smbang tak ingat dunia...hehehe...rindu la kat dorg...tp tak dpt jmpa sume smlm, ada yg tak dtg..tp takpe..at least hlg gak rindu tu...smbil smbang2, mkn...best lauk dia...lauk kpg...best tu...

dlm kul 5 tu, ktorg siap2..nak gi sure heboh ngan hari armada kat lumut...hehehe..8 thn aku dok lumut, tp tak penah pun gi hr armada tu kan..ni bru 1st time...xcited la jgk kan..nak msuk dlm kapal..msti best..klu la ada anak2 aku tu, lg la kecoh...so, pas siap2 tu, ktorg pun gerak la ke lumut...siuttt...jln jem giler tu...da la panas.. tak ska btol la...nak tak nak sabo je la...dkat kul 6.40 bru ktorg lepas msuk dlm base tu...kna plak tgu bas..bas tu la yg bwk ktorg ke tapak sure heboh n hari armada tu...sesak giler...b'himpit2 dlm bas tu....

tp best...bleh msuk dlm kapal..besar2 kapal kat sna...merasa la jgk kan naik kapal navy tu...smpat lg aku beli songket s'psg...skrg ni da gila songket...pantang nmpak songket...jd sasau je...hehehehe..

so, layan la ek gmbr2 ms ktorg kat sna...hehehe...

thanks to my bodyguard...sb rajin layan kerenah aku n miss fidz...setia menjadi driver kami...hehehe...tq ye...nti li blanja tau..huhuhu...













::aksi2 berani miss fidz...hahaha...tu tgh nak pjt naik ke bhgn atas kapal la tu...aku riso je dia jth...heheheh..kang tak psl2 aku kna smbut plak...hahahaha...tp success jgk dia smpai ke atas nu ha...

::aku ngan miss fidz..pe la yg dia dok tgk tu...wat rosak gmbar je...ahhahahah...

- songket yg aku beli...hehehe..cntik tak???

1 comments:

Anonymous said...

oiiii...takder gambo yg senonog ckit ker nak letak ha,,......gambo jubo gak yg dia nk bOh...jatuh saham wooo...huhuhu...

mIst fIdZ

 

Template Design By:
SkinCorner