Monday, 13 April 2009

~ I got This ~ :-)

Posted by mrs. tarmizi at 11:03 am
hehehe....aku dpt niii!!!!!
cntik tak??? ska sgt2... from someone special....

p.s: utk yg bg adiah ni kat li.....tq ye awk..... ska sgt2....thanks, thanks & thanks...

























hmmm....
on the way nak gi beli cincin ni kan, aku sembang2 la ngan my bodyguard aku ni...


SCENE 1

aku : huhuhu...padan muka...org nak blk kpg da...tgl la awk sorg2
him : nak amik cuti la...nak ikt blk kpg jgk...bleh?
aku : tak bleh...mak tak bg...bleh tak jgn nak ngekor je..
him : takpe la...esron kan jd ekor hajar...sy jd ekor awk la plak..ikt je gi mana pun...bleh?
aku : hmm...tak mau3...tak bleh nak ngorat org lain nti...hahahaha...



SCENE 2
aku : pasni sy da tak nak remind2 awk lg tau...sume kna ingat sndiri..
him : jgn la mcm tu...tlg la remindkan ek....
aku : ingat sndiri la...nti klu sy takde mcm mana??
him : awk nak gi mana???
aku : takde la gi mana pun...tp kna la uruskan sndiri...nti klu jd pe2 kan susah...asyik nak b'gantung ngan sy je...blaja wat sndiri ek...ingatkan diri sndiri ye..
him : hmmm...
aku : cb wat sndiri ek..nape klu takde sy??? awk tak leh hidup ke klu takde sy??
him : bleh hidup klu takde awk...tp tak sempurna hidup sy pastu...
aku : hmmm....(da takleh nak ckp pe da...t'kedu kejap...so touching... :-(...




















4 comments:

Anonymous said...

emm....mcm blh agak jer dari sapa....awai dapat...cincin kawen ker?huhuhu....bahagia la tu ek...hikhikhik...g balik kampung tu ha....kampung mentua...huh huh huh....

mist fidz

Anonymous said...

hehehe...kpg mentua???huhuhu...awai lg... rileks2 dlu...hahahaha..

I'm LeGend on 17 April, 2009 said...

huhuh.. he so suwett.. hope, he will complete ur life ever afta..amin!

ct hajar on 20 April, 2009 said...

nak gak cincin tu leh tak?

 

Template Design By:
SkinCorner