Wednesday, 22 April 2009

hePi beSday

Posted by mrs. tarmizi at 10:27 am
hmmm...takde mood nak update...lgpun tak tau nak update pe..

so, kat cni just nak wish SELAMAT HARI LAHIR KE-7 for my lovely daughter.... 16hb april hr tu genap la umur dia 7 thn..da besar pun anak umi....hehehe..da nak sma tgi ngan umi pun... umi doakan yg terbaik utk anak pmpn umi yg sorg ni...jd anak yg solehah ye syg...belajar rajin2... hormat org tua2...jd manusia yg b'tanggungjawab...jd ank yg b'guna ye syg...umi doakan sume impian & cita2 kakak tercapai...umi akn cb bg yg t'baik utk anak2 umi....umi syg sgt2 kat kakak...love u so much



takde watpe pun utk besday kakak ni...just beli kek, wat mee kari n sate je...celebrate pun adk beradik ktorg je...tak ckup budget...hehehe...tp kan byk jgk si kakak ni dpt adiah...lupa la plak nak snap gmbr2 adiah dia tu...yg smpat snap stu je...adiah yg aku n my bodyguard belikan utk dia...ska btol dia dpt adiah tu....hehehe....















~ni adiah yg aku n my bodyguard belikan utk kakak...cntik tak???hehehehe..~















0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner