Tuesday, 7 April 2009

.::BENCI!!!!!!!!!!!!::.

Posted by mrs. tarmizi at 9:19 am
minggu ni mood tak ok sesangat...takde mood lgsg2...mood nak b'sosial...mood nak kuar...dan mcm2 mood...weekend hr tu pun aku abiskan ms dlm bilik je....aku takkan maafkan lgsg org2 yg da wat aku hilang mood aku ni...org yg da wat aku down...yg da wat aku frust gile2...aku benci org2 tu smpai bl2....laki2 tu mmg aku akan benci & benci...smpai bl2...dia da skt kan aty aku, da pijak2 maruah aku...but it's ok...let it be...Allah akan bls sume yg dia wat kat aku..dia akn rs pe yg aku rs hr ni... dia akan rs mcm mana sktnya bl org yg kt pecaya, bl org yg kt syg sgt2 sgp khianati kt...sgp buang kt mcm sampah...sgp lebihkan org luar dr darah daging sndiri...sgp wat benda yg slama ni aku tak expect lgsg dia akan wat...sgp wat mcm2..takde words yg bleh gmbrkan pe yg dia da wat kat aku slama ni..tp seriously, everything yg dia da wat mmg btol2 unexpected...mcm mimpi plak...betapa biadapnya dia kan!!!!!!!! mmg btol2 biadap... eeeeeeeeeeeee....geram3..... tp pe pun aku kna sabar...Allah tu ada...biar dia je yg m'blsnya kan...hehehe...














dan utk pmpn tu....kt sbg pmpn ptt phm perasaan & aty kaum kt sndiri...kt ptt sm2 bg support pd kaum kt sndiri...bkn jatuhkan...bkn menghina...bkn bg down...maybe aku pun ada slh ngan dia, ada t'kasar bhasa ngan dia...ada meninggi kan suara ngan dia...yes, aku mengaku...tp aku bkn tujukan sume tu pd dia...tp pd laki2 yg tak b'tanggungjawab tu...coz aku ingat aku leh share ngan dia, dia leh bg aku support...tp aku silap...tak sume kaum kt, phm pe yg kt rasa...di kutuk2 nye aku, dikecik2 kan je aku...di katanya aku tak pndai jg laki & rumahtangga sndiri...huh!!!!!! biarla....dia berhak nak ckp pe pun..klu aku explain kat dia pe yg aku da wat utk r.tga aku n laki aku tu pun dia takkan phm...so, lbh baik aku diam je...tp ingat...1 hr korg akn terima dan akan rs sume ni...korg akan rs mcm mana yg aku rs skrg...bkn sb dendam...tp aty skt sgt2....skt yg t'amat2...dan aku nak dorg rs sume yg aku rs skrg....aku pun nak life aku mcm org lain...hepi...sntiasa hepi wpun kdg2 ada jgk mslh...korg ska2 ke sna cni kan...aku???? t'paksa suffer, mkn aty ngan perangai korg....t'paksa serabut kan kepala aku memikirkan pe yg korg da wat kat aku kan!!!!!!!!!! damn it!!!!!!!!!! mmg manusia yg takde perasaan...selfish....tak guna aku nak marah2 org2 tu kat cni...bkn dorg tau pun...tp at least kurang tensen aku...krg tekanan dlm kepala aku ni...rs mcm da nak kna barah otak pun ada... hahahaha...pe pun...aku akn cb bgn...aku cb kuatkan diri aku...just for myself & my kids...bkn utk org lain...aku akn cb wat yg t'baik utk dorg....syg2 umi, umi akn dapatkan hak kita...hak kakak, angah n adik...walau pepun, umi akn dptkan...sb umi nak anak2 umi hepi mcm bdk2 lain..hdp mcm org lain...umi takkan lepaskan org2 tu mcm tu je...that's my promise...doakan umi ye syg....love u & miss u all very much....


1 comments:

ct hajar on 08 April, 2009 said...

sabar2....

 

Template Design By:
SkinCorner