Thursday, 12 March 2009

::to all my frenz::

Posted by mrs. tarmizi at 4:06 pm
entry kali ni aku dedicate spesel for all my frenz....

kwn2 yg s
ntiasa ada dgn aku...tak kira wktu aku snang & susah....hajar, fida, zizul, faizul, hariss...n spesel for abg mizi...dorg ni la sntiasa bg sokongan utk aku...slalu bg nasihat bl aku da down ngan mslh2 aku yg tak pnah2 nak abis....dorg la yg slalu hepikan aku...slalu wat aku gelak...dorg tau aku ni klu da dpt gelak, bergegar bgunan NRE nie.....hahahaha...tmbh2 si fida tu...ska sgt wat lawak...pastu bl aku gelak, dia plak yg bising suh aku berenti...eeeee...sabo je la...mcm kartun je dia tu....tp bl aku sedih dia slalu pujuk aku...wat lawak...bg aku gelak...hehehehe...

hajar, rajin dgr mslh aku....dan slalu bg semangat kat aku...slalu marah...dia kt kna jd keras..jgn lembut2 sgt...hehehehe...garang hajar ni..tp baik sgt...zizul????aku pgl dia ni kingkong...sb bdn dia mmg besar....hahahaha....tp dia baik...ms blm rapat ngan dia, aku tkt nak smbang ngan dia...sb muka dia garang sgt...tp bl da knal...dia sorg yg baik...best bl lawan boling ngan dia...slalu je dia yg menang...pastu mula la nak b'lagak ngan aku kan...bleh la dia menang...tgk bdn la kan...bola tu pun tkt ngan dia...hahaha...faizul...pun rajin melayan aku...rajin b'tya aku ok ke tak....slalu bg pendapat & semangat...so, bleh dikatakan sume kwn2 aku ni baik sgt2....klu takde dorg aku rs aku tak sekuat ni....sb family aku pun jauh kan...aku takde sapa2 kat cni...alhamdulillah aku knal & dpt kwn yg mcm dorg ni....at least aku ada tmpt nak ngadu & mtk pndapat...dorg care sgt kat aku...aku doakan yg t'baik utk dorg...jasa & budi dorg pd aku Allah je yg bls...thanks ye korg sume....thanks for being my lovely frenz....abg mizi????plg rapat ngan aku...hehehe...sntiasa ngan aku.....kwn yg plg baik ngan aku...slalu pujuk bl aku nangis...yg plg phm aku...wpun aku ni slalu naik angin kat dia tak tntu psl, tp dia rileks je...tak pnah pun nak marah2 aku....very understanding...very soft spoken....caring....byk la lg....kang puji lbh2 susah plak kan...tkt dia perasan....hahaha...tp pe pun...u're the best....thanks a lot....

kwn2 sume, hopefully our friendship ni kekal smpai bl2 ye...smpai kt mati...wpun nti kt da ada hdp msg2, da ada kuarga msg2...tp kt punya relationship ni tetap mcm ni smpai bl2...bleh kan???love u alll.....

: there's a miracle of frienship~
:that dwells within the heart ~
:and you don't know how it happens~
:or where it gets into started~
:but the happines it brings you~
:always gives a special lift~
:and you realize that friendship~
:is GOD'S most perfect gift~




::friendship at first sight...like love at first sight is said to be the only truth::

2 comments:

ct hajar on 13 March, 2009 said...

hmm..ur lovely friends? right...4 ur imformation, all of us waiting ur "invitation card"... u know it... hepi always and hope u have a rosy future...amin...

Anonymous said...

btul...betull...betulll....tunggu bulan 6 ni dgn penuh debaran...kepak..kepak..keboom..keboom...hahaha.....we'll waiting 4 ur card...hehehehe..

mist fidz~

 

Template Design By:
SkinCorner