Thursday, 19 March 2009

.::bosan + ngantuk::.

Posted by mrs. tarmizi at 2:44 pm
huarrggghhhh.....ngantuk nya....bosan sgt2....keje byk, tp mls rsnya nak wat...rs nak blk tdo je... hehehehe...sjak kepala aku da ringan ngan mslh2 yg sblm ni sesakkan kepala aku, aku da makin kuat tdo...hahahaha....asyik ngantok je...klu tak sblm ni pyh gak nak tdo...tp skrg, pantang jmpa bantal, trus hilang....hehehe..my bodyguard pun da tau....mcm nak merungut, tp takut...bkn takut pe, tkt aku terasa kut...hehehehe...mcm smlm, blk je dr b'buka pose gi shopping jap pastu trus blk umah...smpai je umah mandi, solat n trus booommm...tdo r kan...kul 11 lbh my bodyguard col....tp aku tak tau pun ktorg smbang pe...aku da lalok sgt2...tb2 je aku dgr dia pgl aku...siap tya lg, dgr ke tak ni??hehehehe....ingat kan mimpi....td pg cite kat dia, gelak je dia ngan perangai tak senonoh aku ni....hehehe...nsib awk la bodyguard....sori ye bodyguard...ngantok sgt2....




aku rindu ngan anak2 aku ni....skrg kan cuti skolah...sian dorg, bdk2 lain msti hepi g jln2 ngan parents msg2...tp dorg dok je kat kpg...umi pun tak blk....ingat nak blk mgu ni, tp sok da kna gi Kuantan, ada kursus...so, aku plan nak blk second week April ni....adk aku dr Sabah blk b'cuti... leh la jgk jmpa dorg...da lma tak jmpa...rindu kat anak sedara umi ni...tak sabo nak jmpa...rindu sgt2 kat 3 org bdk nakal aku tu....ntah pe la aktiviti dorg cuti2 ni...sian anak2 aku...maaf ye syg2 umi....umi keje la syg.....nti umi blk ye....kt g jln2 zoo lg ek...umi rindu sgt2..... :-(









~~~buah aty aku.....syg...umi rindu sgt2 la....eeeeeeee...rs nak terbang blk skrg jgk.....riiiinnnndddduuuuuuu....~~



1 comments:

Anonymous said...

hai sian anak2 dia...takder tempat lain nak g...ZoO jer tak abih2...perak tak der tmpt lain dah ker...hehehehe....jgn mara na nanti kn jual...hahahha

mist fidz

 

Template Design By:
SkinCorner