Saturday, 21 February 2009

~surprise!!!!!!!!!!!!~

Posted by mrs. tarmizi at 11:03 am
smlm t.hari hajar msg aku...dia ajak aku kuar gi mkn mlm tu...ktnya da lama tak kuar mkn ngan aku...aku pun ok je la kan...bl aku tya dorg nak gi mkn kat mana, dorg kt gi tmpt yg tak penah aku gi...tmpt yg spesel...hehehe...teruja je dgr kan...kat kepala ni da t'byg ikan siakap r....siakap 3 rasa kan..best nye...blk tu fida tak blk skali ngan aku...ktnya dia ada hal ngan member dia...aku pun tak kisah la kan..blk je la sorg...lgpun da slalu sgt dia blk lewat sb tgu aku...sian dia kan...

ptg tu bl smpai umah aku msg fida, tya nak gi kul brapa...dia kt kul 8...dia ckp tak yah amik dia, sb dia ada hal nak kuar ngan membe dia lg...aku pelik gak...sb slalu nya ke mana pun dia ngan aku je...tp tak kisah la, sb dia pun ada kwn lain jgk kan...so, pas magrib tu aku pun siap2 la...my bodyguard pun ikt skali...sb hajar suh ajak dia...nak mkn rmai2 ktnya...

smpai je kat bwh umah hajar tu, aku col fida...nak bgtau ktorg da smpai...2 kali msuk mailbox... maybe takde line kot...aku pun col hajar...tp fida yg angkat...dia suh aku naik...ktnya umah hajar blackout...aku jenguk umah org lain, terang benderang je kan...pelik je aku...tp fida ckp umah hajar blackout sb ada bnda meletup...dia suh jgk ktorg naik...iktkan aku da mls nak naik...hehehe....mls nak parking kete da...tp sb da dgr mcm tu naik la jgk...pdhal dlm aty aku t'tya2, klu aku naik pun leh watpe...bknnye aku reti sgt nak watpe pun....dlm lif aku siap sound my bodyguard, tya dia klu kt naik pun pe kt leh wat ek???dia sengih je...hehehe

smpai je aku tekan loceng...ms tu dlm aty da kata, klu blackout msti loceng pun tak bunyi kan...tp ignore je ms tu....pastu bl hajar bkak pintu, tb2 kat blakang dia ada fida ngan zizul...nyanyikan lgu 'selamat hari lahir'....uuwaaaa :-( ....aku da t'kezut ms tu....da sebak da....t'haru sgt....seyes, aku tak expect pun dorg wat mcm tu....yg bodyguard aku da t'kejut smpai tak b'gerak2...actually ktorg punya besday dlm bln yg sma....tp dia cpt skit tuanya....1hb 2...hehehe...aku lmbt skit.... so dorg wat skali la utk aku n my bodyguard...sedey sgt aku ms tu...da kuar da skit airmata ni.... t'haru sgt2....tak sgka ada gak org yg msih sygkan aku...aku ingat aku da hilang org2 yg sygkan aku...tp rupanya rmai lg...

pe pun, to all of u.....hajar, fida, esron, zizul, faizul & azrol...thanks a lot...li hepi sgt dpt kwn2 mcm korg...baik, understanding, sporting, amik berat sgt2 psl li, pastu gila2...hahaha..tu yg best tu...really appreciate pe yg korg da wat....tima kasih sgt2...tak tau nak ucap mcm mana...tp mmg li appreciate sgt pe yg korg wat...hopefully our friendship kekal hingga akhir hayat....tima kasih ye sb hepikan li....syg korg sume.... :-)


ni aku, fida & hajar...hahahah....hepi je....

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner