Friday, 20 February 2009

~pulau redang~

Posted by mrs. tarmizi at 12:01 pm


entry kali ni psl pulau redang...gmbr kat sbelah ni kat pulau redang la...cntik kan????sbeno nya aku tak gi pun pulau redang ni...tak penah smpai pun... zizul yg gi...ni gmbr2 ni aku dpt dr dia r...pas tgk gmbr2 ni kan....aku rs nak gi sgt2 ke pulau redang ni...cntik la tmpt dia...t'ingin bebeno da...ntah bl la leh gi kan...tp mmg cntik la tmptnya... jtuh cinta da aku kat pulau redang tu....hehehe...si zizul tu plak bkn main b'lagak ngan aku kan... asyik 3G je...nak tjk pulau redang la konon nye...pdhal nak jeles kan aku...tak jeles pun...nti aku smpai gak kat sna...hehehehe...tp tak tau la bl kan....pe pun, thanks zizul anta gmbr2 ni kat aku... tak dpt gi pun takpe...leh gak tgk gmbr...so, lyan la gmbr2 kat pulau redang ni ye...hopefully, smpai la aku kat sna nti...insyaAllah....





ni gmbr pe aku pun tak tau...tak smpat nak tya zizul... zizul, klu ko bc blog aku ni tlg explain ye gmbr pe ni...hehehehe







ni plak, ikt pe yg zizul bgtau ni la tmpt nemo tgl.....ntah ye ntah tak...btol la kut kan..bl nemo tu da msuk dlm bnda ni, dia akan t'tutup mcm gmbr kat bwh ni...
























ni la yg aku nak tgk sgt...penyu b'telur...hehe...msti best kan...x sabo la aku nak gi sna....


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner