Friday, 13 February 2009

~hajar & esron~

Posted by mrs. tarmizi at 11:41 am
bosan sgt hr ni....ngantok plak tu....keje byk sgt2...aku mls da nak wat....klu bleh kan aku nak blk umah, nak tdo....msti best kan????hehehehe...

31hb lepas aku gi kelantan...membe aku, Hajar kawin...da selamat da dia....da jd wife org pun...so, kmi kwn2 sume gi la ke kelantan...ktorg naik bas kementerian...b'tolak dr putrajaya kul 12 mlm....ni first time aku smpai kelantan...gile punya jauh....penat btol r....smpai kematu la bontot ktorg ni....heheheh...ingatkan leh r tdo dlm bas tu kan...tp asyik berenti je bas ktorg ni... driver yg bwk pun sporting je..abg man ngan abg baha....jap2 berenti mkn la, minum la...bl da mkn, minum msti la nak terkucil kan...so, berenti la lg...

pttnya ktorg smpai awal la jgk, tp sb asyik berenti ktorg smpai umah hajar kul 11 lbh....sblm tu ktorg berenti mkn kat kuala krai...mkn nasi b'lauk...sdap....daging salai dia mmg best r...aku mula2 tu tak nak mkn...nak diet la konon....hehehe...tp bl da rasa daging salai dia, tak jd nak diet...aku share ngan bdk sorg ni...mkn sm2 r...tp seyes...mmg sdap....pas selesai mkn, ktorg trus ke umah hajar...

Da smpai tu nak cri port mandi la plak kan....t'paksa ktorg yg pmpn2 ni gi mandi kat masjid situ... ms nak gi mandi ni la aku t'jatuh...nsib baik tak msuk longkang...xcited sgt kan....hahahaha...nsib baik jgk tak rmai yg nmpak aku jtuh...klu tak msti kna gelakkan...hehehe..malu je...
da siap2 tu, ktorg gi umah hajar...ktorg mkn dlu..sb da lapo sgt kan..lauk dia best gak...kari lembu, ayam msak kicap, smbal belacan...ada la 2,3 jenis lg...tak ingat da...sume concentrate je mkn...lapo sgt la tu....da siap mkn ktorg msuk umah....tgk hajar b'siap...cntik....mmg cntik...suka tgk makeup dia...sweet je...nmpak ayu gitu...hehehehe...mula2 ktorg nak tgu jgk pengantin laki2 smpai...tp pengantin laki2 smpai lewat skit...so, ktorg b'tolak awal, nak gi shopping kat pasar siti khadijah...best....gila aku tgk batik kat situ...cntik2 sgt..lupa plak nak snap gmbo....tp harganye bleh tahan la jgk kan....ratus2 jgk la...da penat pusing2, shopping...ktorg blk...dr situ dlm kul 5 lbh r....

kul 8 lbh ktorg singgah mkn mee kuah kat machang....mmg best...tima kasih ye abg adi...bwkkan ktorg mkn kat situ...puas ati aku mkn mee tu....sdap r...nti leh r korg rasakan...da slesai mkn sume, ktorg b'tolak blk ke p.jaya....sb sume da penat + kenyang, msuk je dlm bas sume da pengsan...sume tdoooo.....sdar2 da smpai p.jaya...ktorg smpai dlm kul 5 pg....so, kat bwh ni gmbr2 ms knduri hajar tu....

utk Hajar & Esron ::..semoga berbahagia selalu....semoga diberkati & dimurahkan rezeki...cpt skit dpt anak tau...hahahaha...moga r.tga ni kekal hingga ke akhir hayat...insyaAllah..::


p/s: gmbr hajar & esron takde...tak smpat tgu dia...so, nti2 la aku msukkan gmbr merpati sejoli ni ek...









ni gmbr ms ktorg berenti sb sume da nak t'kucil....hehehe...ms ni kat gua musang...kpg my bodyguard..hehehe













































~ni geng2 driver...yg bju itam tu..yg ensem skitkan...hahaha...tu la abg baha, driver yg bwk ktorg ke kelantan...~















haa...ni hajar yg diapit oleh jejaka2 hensem NRE..hahaha..hensem ke??? :-)











~ni plak hajar ngan geng2 dia...dorg ni sume miss universe NRE...tmbh2 miss Fid tu...hehehehe~



















1 comments:

ct hajar on 18 February, 2009 said...

bestnya..ada gak citer org dalam ni...kira glamer gak la kan..huhuhuhu....well,,,hepi alwayz and have a rosy future....love u so much...

 

Template Design By:
SkinCorner