Thursday, 12 February 2009

~da tua :-( ~

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
hehehe...smlm besday aku...yg ke-29...da tua kan aku....huhuhu...pe pun aku hrp thn ni adalah thn yg plg hepi wat aku...thn yg plg bermakna wat aku....insyaAllah...korg doa2 kan la utk aku ye....hehehe...hrp2 thn ni aku & anak2 aku dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik...dipermudahkan sume urusan2 aku & anak2 aku....hrp thn ni adalah thn yg baik dr thn2 yg lps....tb2 sedey la plak.... :-(

pe pun aku hepi sgt...sb ada gak yg ingat besday aku ni...rmai yg wish aku...suke sgt2...hehehe... yg surprise nye..bos aku ingat besday aku..siap belikan kain sari utk wat bj lg...dr India tu...hehehehe...ngan besday card lg...pastu ada la my best frenz aku ni bg handbag....dia ni merangkap bodyguard aku la jgk...misha...sori ye..pjm words 'bodyguard' jap...hahaha....terkezut jgk aku bl bukak kotak adiah tu....hehehe..pe pun thanks ye abg mizi...suke sgt beg tu...kikikikkkk...membe2 yg lain tu blanja aku mkn je...so smlm ngan hr ni aku mkn free je la kan...pe pun...tima kasih ye korg sume..fida, hajar, faizul...best sgt dpt kekawan mcm korg..especially zizul....sedap ikan bakar yg ko blanja tu...tq...

anak aku yg sulung tu da bising...suh blk kpg..dia nak smbut besday umi dia ni...pndai je bdk ni...dia kt nak beli kek besar utk umi dia...byk duit dia kan???hmmm...duit aku la jgk yg terbang nti tu....hahahhaa...tima kasih ye kakak...nti umi blk ye...rindu sgt2 kat anak2 umi ni... blaja rajin2 ye syg...jd anak yg baik, soleh & solehah...amin...

















::adiah besday aku:: ada gak yg syg kat aku kan...hehehehe

2 comments:

themahdavinovel on 12 February, 2009 said...

*Al Ashr..., iya umur semakin ebrkurang tapi kualitas hidup harus semakin menungkat, setuju sama kamu...,

*Eh Folow balik aku ya, supaya silaturahmi lebih baik..., aku butuh masukan tuk Novel yg ku tulis di Blog

~yaTy~ on 12 February, 2009 said...

slamat hari tua kak lily..
hahhahaa...
:)

 

Template Design By:
SkinCorner