Wednesday, 11 February 2009

~ balik kampung ~

Posted by mrs. tarmizi at 4:44 pm
6hb hr tu aku blk kpg...blk ngan yati...ni sorg lg adik kesyangan aku...hehehe...sntiasa ngan aku...ms aku sedih, nangis...dia ada sama2...nangis sm2 ngan aku...ms aku gelak, hepi...lg la dia ada kan...hahahaha...pe pun...thanks ye yati...tima kasih sgt2....love u.....nti da dpt kuarters, kt dok sm2 ek...gi merendek sm2....hahahaha...gi mkn sm2...sume sm2 la...hehehe...

so,cite psl blk kpg...mmg plan nak blk awal...tp disbbkan keje yg tak penah nak abis2, kmi bertolak kul 5 jgk...kul 5 dok dlm area putrajaya lg...ni la first time aku drive jauh kan..hehehe... sblm ni plg jauh pun gi penang je...nsib baik la ada yati kan...tak la ngantok sgt..dok sembang je kan....kul 7 lbh ktorg smpai kat R&R Tapah...solat dlu...pastu mkn...kfc lg...hehehe...aku mkn set zinger tu...ngan chezy wedges...yummyyy...pastu dlm kul 8 lbh ktorg start gerak blk....aku da tak larat nak menguap da....yati siap kira lg brapa kali aku nguap...hahaha..ngantok r....tp akhirnya aku selamat jgk smpai....lbh kurang kul 10 gak ktorg smpai...so, bl da jmpa 3 org chenta aty aku tu apa lg kan...berkepit je la...rindu oooooo....da dkt 3 mgu aku tak jmpa dorg....lepas la rindu aku...sembang2, mkn buah2 yg aku ngan yati bli ms kat R&R tu...sempat la jgk anak2 aku ngan si aiman gemuk tu berposing...yati la yg rajin melayan pun...sabo ye yati...mmg bdk 3 org tu mcm tu...pantang jmpa kamera...


pas abis tu ktorg pun msuk r tdo...da penat sgt2...best nye la dpt jmpa tilam kan...tdo ngan anak2...sume nak tdo ngan aku...rindu kat umi la tu ye...hehehehe...anak aku yg bongsu ni ada satu tabiat buruk....b'ckp dlm tdo...hahahaha...pg2 lg dia da kejutkan aku ngan yati...tb2 je dia jerit..."ajit, bc ABC"....ajit tu abg dia..abg dia ni ada penyakit 'M' skit...hehehe...so yg si kecik ni pun konon2 nye nak jd abg kan...xcited sgt kut smpai dlm tdo pun jerit suh abg dia bc ABC...hehehe...terkulat2 la aku ngan yati tgk dia...ingatkan ktorg da lewat bgn...rupanya ngigau..adoiiiii..ptg stim btol r bdk ni....















ni la 3 bdk nakal tu....hehehe...
kakak, haziq & hafiq....umi syg sgt2.... :-)


1 comments:

~yaTy~ on 12 February, 2009 said...

hehehe..
no hal lar kak..
sedih sama2..
nangis sama2..
hepi lagik lar kena sama2..
hahaha..
t duk kuarters.. kena mandi sama x??
wakakkakaka...:)

 

Template Design By:
SkinCorner